Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea, discurs naţionalist, la Slobozia: "Vreţi să rămânem în continuare sclavi în propria ţară? Este mult că ne dorim şi noi micul nostru colţ de lume?"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea, discurs naţionalist, la Slobozia: "Vreţi să rămânem în continuare sclavi în propria ţară? Este mult că ne dorim şi noi micul nostru colţ de lume?"

Liviu Dragnea, discurs naţionalist, la Slobozia: „Vreţi să rămânem în continuare sclavi în propria ţară? Este mult că ne dorim şi noi micul nostru colţ de lume?”

Liderul PSD Liviu Dragnea continuă, în acest week-end, turneul pre-electoral, în filialele PSD cu probleme, unde se aleg noi conduceri, după ce foştii preşedinţi s-au dus la partidul lui Ponta. Sâmbătă, acesta a ţinut un discurs la Slobozia, în filiala Ialomiţa, condusă anterior de Marian Neacşu. Iar duminică, va merge în Călăraşi.

De Valentina Postelnicu,

Preşedintele PSD se află în turneu alături de mai mulţi lideri din conducerea partidului, printre care  Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional, Codrin Ştefănescu, secretarul general, dar şi Claudiu Manda, liderul PSD Dolj.

Liviu Dragnea a fost întâmpinat de femeile social-democrate, care i-au cerut să candideze la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul acesui an.

În discursul susţinut în faţa membrilor PSD, Dragnea s-a lansat într-un atac la companiile străine, care nu plătesc impozitele în ţara noastră şi la cei care nu vor ca românii să aibă salarii şi pensii mărite. În plus, el nu l-a uitat nici pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a afirmat că „face mult rău ţării, şi vrea să mai facă încă cinci ani”.

„Vreţi să rămânem în continuare sclavi în propria ţară? Ni s-a spus: nu aveţi voie să măriţi salariile, pensiile, pentru că mărim deficitul…”, le-a transmis preşedintele PSD celor din sală.

El a continuat: „Noi am vrut să intrăm în UE pentru o viaţă mai bună, pentru mai multă libertate, nu pentru a ne întoarce la frică şi teroare. Pentru a avea acces la dezvoltare şi a avea un minim respect. Nu cerem mai mult respect decât dăm noi. Ne purtăm frumos în continuare, cerem dreptul de a fi ascultaţi şi a pune pe masî argumente. Nu se poate ca tot ceea ce facem noi să fie criticat, blocat, şi ce spun ceilalţi  să fie luat de bun, fără o minimă verificare. Este mult că ne dorim şi noi micul  nostru colţ de lume? ” a spus Dragnea, transmiţându-le companiilor străine care se dezvoltă să plătească impozitele aici.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Dragnea a mai făcut referire la agricultură, acuzând că mulţi ani, ni s-a spus că nu avem dreptul să dăm subvenţii în acest domeniu. „Nu avem dreptul nici la patriotism, nici să ne iubim ţara?”, a arătat el.

Dragnea: „Nu mai vrem să funcţioneze în continuare acest sistem care a corupt Justiţia şi care încearcă să o corupă în continuare”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că încrederea în actul de justiţie este afectată de faptul că „un serviciu secret şi anume SRI are protocoale secrete cu Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu Direcţia Naţională Anticorupţie, cu Parchetul General”.

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?
Recomandări

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?

 

„Nu mai vrem să funcţioneze în continuare acest sistem care a corupt Justiţia şi care încearcă să o corupă în continuare, ca să spunem lucrurilor pe nume. În condiţiile în care un serviciu secret şi anume SRI are protocoale secrete cu Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu Direcţia Naţională Anticorupţie, cu Parchetul General, în condiţiile în care ofiţeri de la SRI stăteau pe culoarele acestor instituţii se mai putea avea încredere în actul de Justiţie în România?”, a afirmat liderul PSD la Slobozia, unde este prezent la Conferinţa de alegeri a PSD Ialomiţa.

Dragnea a menţionat şi cifrele din sondaje legate de încrederea românilor în actul de justiţie.

„Adică 60 şi ceva la sută dintre români sunt nebuni când spun în toate sondajele, cele reale, că, după ce au observat în ultima perioadă – informaţiile care au ieşit la iveală, abuzuri nemaiîntâlnite, abuzuri nemaipomenite, dosare măsluite, dosare făcute prin fraudă, prin presiune şi prin şantaj, protocoale secrete – spun că, da, şi lor li se poate întâmpla să fie luaţi şi condamnaţi fără să fie vinovaţi?”, s-a întrebat liderul social-democraţilor

Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile
Recomandări

Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile

 

Dragnea trasează portretul robot al candidatului PSD la europarlamentare: „Să fie patriot în fiecare celulă a fiinţei lui”

Liderul PSD a prezentat criteriile pe baza cărora vor fi aleşi candidaţii PSD la alegerile europarlamentare din luna mai: „să fie patrioţi în fiecare celulă a fiinţei lor, să ştie să vorbească şi să aibă curajul să vorbească, să îşi apere interesul naţional, acolo, să ştie cel puţin o limbă străină, să înţeleagă legislaţia europeană, să ştie să vorbească cu familia europeană, pentru ca dosare importante, economice, sociale, care pot afecta pozitiv România, să fie finalizate”.

Citeşte şi:  VIDEO/ Ancheta Libertatea despre prădătorii de copii a scos femeile la protest de 8 martie! „Cum se scapă de-un viol, domnilor judecători?“

Close
Închide
  Close