MENIU CAUTĂ

Liviu Dragnea, despre președintele României „Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica, a început să facă zarvă”

Distribuie

Liviu Dragnea îl acuză pe şeful statului Klaus Iohannis că încearcă să genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv şi astfel sperând să ajute PNL şi USR. De asemenea, Liderul PSD susţine că referendumul iniţiat de preşedinte este o mascaradă, după ce  Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că alegerile europarlamentare şi referendumul vor genera schimbări în spaţiul politic românesc.

„Iohannis şi partidele care îl susţin au avut o singură linie de comunicare: să înjure SD şi pe mine. Avem un ghid pentru militanţi, unde le-am trecut colegilor ce am făcut noi cu cifre, comparaţii. Ei cred că au: înjurături de mamă, de tată, de familie şi apoi combinat. Au căutat orice să aducă voturi pentru PNL, USR, mai multe decât ar putea să ia dacă ar fi o dezbatere despre viaţă şi nivel de trai. Şi au făcut cu referendumul. Cred că evident că acest referendum e o mascaradă, pentru că el nu ştie nici măcar întrebările”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica a început să facă zarvă. Înjură, jigneşte, minte doar, doar ar putea convinge nişte oameni să voteze, să producă un vot negativ”,a mai spus liderul PSD.

„Primul lucru după alegeri a fost să îl cheme pe pe Tăriceanu, să îi spună să facă o majoritate cu ceilalţi şi de atunci nu are în cap decât lucrul acesta. A discutat cu foşti membri PSD. Au făcut majorităţi în mintea lor”, a încheiat acesta.

Cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție, mesajul de pe Facebook intitulat ”pregătește-te să mergi la vot” îi îndeamnă pe internauți să se informeze cu privire la scrutinul din 26 mai.

Citește și

VIDEO / Imagini cu hoții în acțiune, în timp ce aruncă în aer un bancomat din sectorul 3

Citește mai multe despre Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Referendum și vot pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii