„Iohannis şi partidele care îl susţin au avut o singură linie de comunicare: să înjure SD şi pe mine. Avem un ghid pentru militanţi, unde le-am trecut colegilor ce am făcut noi cu cifre, comparaţii. Ei cred că au: înjurături de mamă, de tată, de familie şi apoi combinat. Au căutat orice să aducă voturi pentru PNL, USR, mai multe decât ar putea să ia dacă ar fi o dezbatere despre viaţă şi nivel de trai. Şi au făcut cu referendumul. Cred că evident că acest referendum e o mascaradă, pentru că el nu ştie nici măcar întrebările”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica a început să facă zarvă. Înjură, jigneşte, minte doar, doar ar putea convinge nişte oameni să voteze, să producă un vot negativ”,a mai spus liderul PSD.

„Primul lucru după alegeri a fost să îl cheme pe pe Tăriceanu, să îi spună să facă o majoritate cu ceilalţi şi de atunci nu are în cap decât lucrul acesta. A discutat cu foşti membri PSD. Au făcut majorităţi în mintea lor”, a încheiat acesta.

Cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție, mesajul de pe Facebook intitulat ”pregătește-te să mergi la vot” îi îndeamnă pe internauți să se informeze cu privire la scrutinul din 26 mai.

Citește și

VIDEO / Imagini cu hoții în acțiune, în timp ce aruncă în aer un bancomat din sectorul 3

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare