Mergi direct la conținut »
VIDEO I Liviu Dragnea exclude o Ordonanță de urgență pe Codul penal
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO I Liviu Dragnea exclude o Ordonanță de urgență pe Codul penal

VIDEO I Liviu Dragnea exclude o Ordonanță de urgență pe Codul penal

Liviu Dragnea exclude o Ordonanță de urgență pe Codul penal. Președintele PSD a negat faptul că liderii social-democrați au luat în calcul un astfel de act normativ, în ședința de vineri, spunând că se va merge pe o procedură accelerată în Parlament. Întrebat dacă exclude o ordonanță de urgență în acest sens, Liviu Dragnea a răspuns scurt și în șoaptă: ”Da”.

De Sorina Ionaşc,

”Nici eu n-am spus de ordonanță de urgență, voi ați spus. Vineri seara știu exact ce am vorbit. Am spus că trebuie să grăbească procedurile, că s-a întârziat foarte mult. O să facem o sesiune extraordinară, dar nu putem face sesiune extraordinară toată vara. O să-i cer azi celor din comisie să închidă odată Codul penal și să meargă la votul final și apoi pe circul obișnuit”, a declarat liviu Dragnea, înaintea ședinței de grupuri reunite PSD și ALDE.

El a precizat că sesiunea extraordinară va fi convocată pentru primele două săptămâni din iulie.

”Am respectat toate termenele, de fapt le-am lungit, le-am lungit, le-am lungit și nu e cazul. (Reporter)Deci excludeți ordonanță de urgență pe Codul penal? Da”, a răspuns Liviu Dragnea, în șoaptă.

Răspunsul președintelui PSD vine după o ședință a coaliției, în urma căreia Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că nu susține varianta unei ordonanțe de urgență pe Codul penal.

Close
Închide
  Close