Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea, nemulțumit de întârzierea construirii Autostrăzii Sudului. „Sunt foarte supărat”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Liviu Dragnea, nemulțumit de întârzierea construirii Autostrăzii Sudului. „Sunt foarte supărat”

Liviu Dragnea, nemulțumit de întârzierea construirii Autostrăzii Sudului. „Sunt foarte supărat”

Președintele PSD a declarat că săptămâna viitoare Comisia de Prognoză va începe procedura de selecție a firmei care va construi Autostrada Sudului. Liviu Dragnea a spus, însă, că este nemulțumit din cauza întârzierilor apărute.

De Răzvan Mihalașcu,

„Şi eu sunt foarte supărat că s-a întârziat foarte mult. Cred că luni, cel mai târziu marţi, Comisia de Prognoză a finalizat toată procedura, toată documentaţia şi începe procedura de selecţie. Sunt, din fericire, multe firme interesate. Autostrada Sudului porneşte săptămâna viitoare ca şi procedură”, a declarat Liviu Dragnea, conform Mediafax.

Liderul social democrat a menționat că şi pentru autostrada Ploieşti-Braşov au fost analizate ofertele și că urmează să fie anunțat câștigătorul.

Potrivit sursei citate, Guvernul va construi în parteneriat public-privat autostrăzile Alexandria-Lugoj, Târgu Neamţ – Iaşi – Ungheni şi Ploieşti-Râşnov.

Autostrada Sudului va avea o lungime totală de 550 de kilometri și va face legătura între Alexandria – Craiova – Calafat – Turnu Severin – Lugoj.

sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Citește și:

„Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani

Close
Închide
  Close