MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Liviu Dragnea, întâmpinat de protestatari la Botoșani. Premierul Viorica Dăncilă i s-a alăturat în turneul din Moldova

Distribuie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea se află, vineri, la Botoșani. Potrivit Digi24.ro, în faţa Casei de Cultură, unde are loc Conferinţa PSD, au fost aduşi mai mulți tineri îmbrăcați în costume populare, ținuți în ploaie, în aşteptarea liderilor partidului, în timp ce, pe partea opusă a drumului se strânseseră și mai mulți protestatari, supravegheați de jandarmi, care strigau „PSD, ciuma roșie”.

„Nu v-ați săturat să vă împingă pentru 50 de lei, oameni buni? Nu v-ați săturat să vă cheme să vă pună în autobuze? Copiii voștri nu sunt plecați în străinătate?” strigă un tânăr adresându-se celor de pe partea cealaltă a drumului, care îl așteptau pe Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a ajuns la Botoșani, însoțit de data această și de premierul Viorica Dăncilă, după ce, în urmă cu o zi, s-a aflat la Suceava, de data aceasta singur.

Liderul PSD a făcut o baie de mulțime și s-a îndreptat către intrarea în Casa de Cultură.

La un moment dat, Viorica Dăncilă s-a rătăcit prin mulțimea de susținători, fiind „recuperată” de Codrin Ștefanescu, care a adus-o de braț până la intrarea în instituție. În învălmășala creată de entuziasmul susținătorilor, premierului i s-a deranjat un pic părul și i-a ieșit o șuviță din coc.

Foto: botosaneanul.ro


Citeşte şi:

Viorica Dăncilă spune că vrea un preşedinte al României de la PSD. Semnal privind susţinerea lui Dragnea, în competiţia cu Tăriceanu

Citește mai multe despre Liviu Dragnea pe Libertatea.

Comentarii