De Dragoș Tănase,

„Voi candida ca independent la alegerile prezidențiale din acest an, cu susținerea tuturor celor care cred în acest mesaj!”

Liviu Pleșoianu, deputat PSD:

Anunțul său vine la doar la câteva ore după  ce conducerea Partidului Social Democrat (PSD) a decis să susțină candidatura Vioricăi Dăncilă.

Singurul care a votat astăzi pentru o candidatură a lui  Liviu Pleșoianu a fost liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

”Viorica Dăncilă va candida din partea partidului CEX. Eu voi candida din partea românilor, a oamenilor care au crezut și în 2012, și în 2016 în posibilitatea:

Liviu Pleșoianu, pe Facebook:


– de a ne ridica din genunchi (nu de a lustrui fericiți pantofii altora);
– de a avea o justiție adevărată (nu una care distruge sufletul unui copil târându-l pe jos la propriu);
– de a reașeza România în destinul său de țară menită să creeze punți între țări (nu de stat vasal mulțumit să fie mereu mutat de alții pe o tablă de șah ce nu-i aparține);
– de a reașeza ființa omenească în centru și de a reumaniza profund societatea, politica, educația, relațiile de muncă (nu de a continua să construim castele de nisip care se vor răsturna la cea mai mică adiere de vânt);
– de a face politica OMULUI LIBER (nu de a fi marioneta unor grupări, interne sau externe, de interese economice sau politice, din zona ieșită din matcă a serviciilor sau a altor organizații metastatale);
– de a prețui rădăcinile spirituale și culturale ale acestui neam (nu de a deveni clone lipsite de identitate proprie încolonate spre prăpastia așa-zisului „progresism”);
– de a aduce în prim-plan oameni curați și dornici să-și ajute semenii (nu politruci și ipocriți înregimentați care mimează prost grija față de ființa omenească)!”, a scris Pleșoianu.

Liviu Pleșoianu a precizat de mai multe ori că nu va renunța la ideea alegerilor prezidențiale din acest an, chiar dacă PSD nu îl va desemna candidat al partidului.

FOTO: Facebook.com

Citeşte şi:

Liviu Pleșoianu o atacă din nou pe Viorica Dăncilă. „Cum să spună că face CEX să se stabilească susținerea lui Kovesi!?”

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse