De Cristian Burcioiu,

La capătul a 35 de zile de percheziții minuțioase care au vizat proprietatea de peste 3.000 de metri pătrați a lui Dincă, echipa de investigatori de la IGPR și Poliția Capitalei și-a strâns bagajele și a plecat. Specialiști au prelevat mii de probe. Unele au fosta deja analizate, iar altele sunt în curs de cercetare sau vor fi studiate în cadrul anchetei de experții de la IML ”Mina Minovici” și de cei de la Institutul Național de Criminalistică.

Chiar dacă cercetările s-au încheiat, în ”casa groazei” din Caracal nu avea avea voie să intre nimeni. Nici măcar membrii familiei lui Dincă. Și asta pentru că imobilul rămâne în continuare un obiectiv de grad zero, un punct de interes pentru investigatori care, oricând, se pot întoarce să mai caute sau să mai verifice ceva printre lucrurile celui supranumit ”monstrul din Caracal”. Mai mult, la porțile casei vor fi postați, zi și noapte, polițiști care vor asigura paza imobilului.

Pentru fiecare nouă cercetare vor fi întocmite acte suplimentare

”Casa va fi sigilată. Dacă cineva va intra acolo pentru vreo cercetare suplimentară, se vor întocmi documente, procese verbale, în care se va nota fiecare activitate, în amănunt. Ce s-a făcut înăuntru, ce s-a luat, în ce interval orar a fost făcută respectiva cercetare și de către cine. Aprobările vor fi date de cei care coordonează ancheta”

surse judiciare

Citeşte şi:

Pete de sânge care ar aparține Luizei Melencu au fost găsite în casa lui Dincă

6 superlecturi de weekend. De la dezvăluiri noi despre cazul Caracal şi reţelele de traficanţi până la procurorul care a fugit de jurnalişti şi de cetăţenii în slujba cărora se află

Caracal, orașul contrastelor: mașini de zeci de mii de euro la polul sărăciei

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile