Mergi direct la conținut »
Clujenii află de pe aplicație ce locuri de parcare sunt disponibile în oraș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Clujenii află de pe aplicație ce locuri de parcare sunt disponibile în oraș

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat ieri că administrația pe care o conduce va lansa o aplicație, care va fi disponibilă pentru Android și IOS, prin care clujenii urmează să vadă în timp real unde sunt locuri de parcare disponibile.

Potrivit edilului, spațiile de parcare ce vor afișa în aplicație câte locuri de parcare sunt disponibile vor fi: parkingul din Piața Cipariu, cel din Piața Mihai Viteazu(pe sol-lângă Cinema Florin Piersic), cel din Complexul Leul, parcarea subterană de la Sala Polivalentă din Cluj, parkingul de lângă primărie și cel mai recent parking deschis, cel de pe 21 Decembrie.

„Aplicația deja este funcțională. Am testat-o personal. Însă nu i-am dat drumul în sfera publică, pentru că avem aprobarea doar a celor de la Android. Cei de la IOS încă nu au răspuns solicitării. Dacă cei din urmă nu vor veni cu un răspuns în următoarele două săptămâni, aplicația va fi lansată doar pentru utilizatorii de telefoane ce au sistemul Android. Ce pot să vă spun este că, această aplicație va rezolva o mare parte din problema cu locurile de parcare din centrul orașului. Spre exemplu, dat fiind faptul că ziua de luni este cea mai aglomerată zi din săptămână, ieri am verificat în aplicație, la ora 12 care sunt parcările ce aveau locuri disponibile. La Sala Polivalentă, pot să vă spun că erau peste 200 de locuri disponibile. În Piața Cipariu doar două-trei. E foarte important ca șoferii să aibă acces la o astfel de informație” a explicat, conform gazetadecluj.ro, primarul Emil Boc.

Close
Închide
  Close