Mergi direct la conținut »
Lorena Balaci, mesaj emoționant la înmormântarea tatălui: "Îmi spunea mereu: Eu sunt tatăl tău, dar sunt și al Olteniei"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Lorena Balaci, mesaj emoționant la înmormântarea tatălui: „Îmi spunea mereu: Eu sunt tatăl tău, dar sunt și al Olteniei”

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci, supranumit "Minunea Blondă", a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Sineasca din Craiova. Balaci a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, în urma unu infarct.

Lorena Balaci a vorbit în lacrimi despre ce fel de om era tatăl ei, mărturisind că niciodată nu puteau să bea o cafea în liniște pentru că fostul fotbalist era mereu abordat pe stradă de fani.

„Tata mereu îmi spunea ‘Eu sunt tatăl tău, dar sunt și al Olteniei’. Pentru că eu îi ziceam: ‘Nu mai merg cu tine în mall. Parcă sunt cu ursul în parc după mine. Toată lumea se oprește să facă poză cu tine. Nu putem să bem și noi o cafea în liniște’.

Tata era al Craiovei. Nu degeaba a murit într-o zi de duminică. Nu vreau să-i supăr pe fotbaliștii de la Craiova și de la Steaua, dar duminică seara a fost sărbătoarea lui tata. Au venit 50.000 de oameni și au aprins lumânări pentru ca el să meargă spre lumină”, a declarat Lorena Balaci la TV Digi Sport, potrivit gsp.ro.

Fiica cea mare a fostului fotbalist a mai spus că le dorește tuturor copiilor să aibă un tată ca Ilie Balaci.  „Le doresc tuturor copiilor să aibă un tată ca al meu. El s-a dus prea devreme, mai avea multe de făcut. Dar știa că noi suntem puternice și ne putem descurca. Poate de acolo, din cer, ne va ajuta mai mult”, a mai declarat Lorena.

O nouă imagine cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Este a treia poză în care premierul a fost surprins cu țigara în mână într-o sală de ședințe. De data aceasta, la sediul PNL
Recomandări
O nouă imagine cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Este a treia poză în care premierul a fost surprins cu țigara în mână într-o sală de ședințe. De data aceasta, la sediul PNL
 

Fiica cea mare a lui Ilie Balaci a dezvăluit că vorbise cu o seară înainte de tragedie cu tatăl ei, iar acesta era bine, nu trăda nicio problemă.

„Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor! Dumnezeu să-l odihnească!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului Universitatea Craiova după moartea fostului fotbalist.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria fotbalului românesc, a fost condus azi pe ultimul drum, sub privirile a mii de oameni îndurerați.


Citește și:

Balaci și-a prevestit sfârșitul: „Toți o să murim de inimă”! Amintiri fabuloase de la familia Cernăianu despre „golănașul” Ilie

Imagini cutremurătoare de la priveghiul lui Ilie Balaci. Sute de oameni, la căpătâiul fostului fotbalist / FOTO


 

Close
Închide
  Close