„Nu manipulăm nicio cifră. Avem un număr de laboratoare acreditate, aceste laboratoare fac analizele, acestea sunt nişte analize care se fac după o metodologie, există un sistem de centralizare. Nimeni nu poate să manipuleze astfel de informaţii”, a explidat premierul în direct la România TV.

Cine lansează astfel de alegaţii în spaţiul public este complet dus cu capul. Pericolul există, există o rată mortalității de peste 6%. Este un pericol la adresa sănătății și a vieții, nu te poți juca. (…)

Ludovic Orban:

Ludovic Orban a mai spus că autoritățile vor menține starea de alertă în România „cât timp va fi necesar”, având în vedere că „nivelul de răspândire a virusului este ridicat”, cum se întâmplă acum. Acesta a afirmat că „politicieni iresponsabili au instigat românii la nerespectarea regulilor”.

„Se vede, din datele pe care le avem, că nivelul de răspândire a virusului este destul de îngrijorător. Avem zilnic peste 300 de cazuri noi, în ultima săptămână. Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID este mai mare decât numărul persoanelor vindecate. Creșterea numărului de cazuri încă nu ne determină să luăm alte restricții, dar este o creștere și este asociată măsurilor de relaxere luate”, a mai declarat premierul. „Soluția care rămâne în picioare este ca oamenii să respecte regulile – să poarte mască, să păstreze distanța fizică. Este fundamental”.

Soluția care rămâne în picioare este ca oamenii să respecte regulile – să poarte mască, să păstreze distanța fizică. Este fundamental.

Ludovic Orban:

Numărul total al persoanelor din România infectate cu coronavirus a ajuns la 24.045. În ultimele 24 de ore, au fost anunțate 315 de cazuri noi, cu 15 mai puține decât în ziua precedentă. Asta în condițiile în care au fost efectuate cu 4.893 mai puține teste decât în ziua precedentă.

Citeşte şi:

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI