Mergi direct la conținut »
Maia Morgenstern, replică dură după proteste. "E ca în căsnicie. Te-am prins că mă înșeli"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Maia Morgenstern, replică dură după proteste. "E ca în căsnicie. Te-am prins că mă înșeli"

Maia Morgenstern, replică dură după proteste. „E ca în căsnicie. Te-am prins că mă înșeli”

Maia Morgenstern, replică dură după proteste. Celebra actriță a scris un mesaj vehement la adresa celor care o acuză că "e manipulată".

De Dana Aramă,

Duminică, în cea de-a șasea zi de proteste, s-a stabilit un nou record de prezență a manifestanților în stradă. Peste 500000 de oameni au protestat în toată țara.
Duminică seara, așa cum se estima, numărul oamenilor a depășit recordul zilelor anterioare. Deși Guvernul a anunțat abrogarea Ordonanței, oamenii au ieșit în număr și mai mare în stradă cerând demiterea Guvernului. Însă, premierul Grindeanu a anunțat că nu intenționează să demisioneze.

 

Maia Morgenstern, replică dură după proteste: „Parfum nu mai văd eu, dar voi respira aer curat”

 

Renumita actriță Maia Morgenstern, care a recunoscut că este un om complicat, este foarte critică și categorică într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de pe un site de socializare.

„Celor ce mă acuză că nu știu (sau că mă las manipulată):
Așa e. Nu am citit ”ordonanța” (nici aia nouă, nici aia veche). Și chiar dacă am încercat, probabil că n-am înțeles mare lucru. Dar nici nu mi-a explicat nimeni (da, am nevoie…. e o crimă???????). Mai curând o bătaie de joc. Am avut parte de dispreț. Și indiferență. Și „ignore”…. și un fel de ”așa e, că zic io”.

M-ai înșelat. Celor care mă acuză de lipsă de recunoștință (”V-a dat salarii…etc”): E ca în căsnicie. Te-am prins că mă înșeli. ”Ce țipi, dragă, atâta? Că ți-am luat și ție parfum! Nu mai urla, că te-am dus în concediu la Halkidiki!” Dar m-ai înșelat. Și divorțez. Mă despart.
M-ai înșelat
”Nu e bine, mamă!” – îmi spun oameni ce mă iubesc și pe care îi respect la rândul meu. „O să vezi tu….”
Probabil că parfum nu mai văd eu, dar voi respira aer curat”, a comentat Maia Morgenstern pe Facebook.

Close
Închide
  Close