MENIU CAUTĂ

Mama lui Alexis Matache, moartă în Colectiv, face dezvăluiri emoționante. Ce i-a spus fiica ei în dimineața zilei de 30 octombrie

Distribuie

Mama lui Alexis Matache, moartă în Colectiv, face dezvăluiri emoționante. Cristina Matache a scris un mesaj pe contul de socializare, în care dezvăluie cum a decurs ultima întâlnire cu fiica ei.

La doi ani de la tragedia din Colectiv, Cristina Matache nu poate trece peste pierderea fiicei sale. Copleșită de durere, femeia le-a împărtășit prietenilor virtuali, ce i-a spus fiica ei în dimineața de 30 octombrie 2015.

Mama lui Alexis Matache, moartă în Colectiv, face dezvăluiri emoționante. Ce i-a spus fiica ei în dimineața zilei de 30 octombrie

 Mama lui Alexis Matache, moartă în Colectiv, trăiește zi de zi cu durerea în suflet

„În dimineața zilei de 30 octombrie a fost ultima clipă când ti-am zărit capsorul și corpusorul în plapumă te-am mângâiat,te-ai uitat la mine cu ochișorii mari și somnorosii și mi-ai zis „pa mami”te-am mângâiat și am plecat la serviciu. Regret că nu ti-am spus în dimineața aceea cât de mult te iubesc si cât de mândră sunt de tine. ❤Retrăim momentele groaznice ale tragediei s-au redeschis rănile sufletului, chipurile noastre sunt triste și inimile negre de amărăciune și suferință. DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ PE COPILAȘII NOȘTRI ȘI SĂ ÎI ÎNTĂREASCĂ PE PĂRINȚII ȘI RUDELE ACESTORA!DOAMNE AJUTĂ!”,  a scris Cristina Matache pe contul de Facebook.

Citește și


INTERVIU EXCLUSIV cu fiica ucigașului Mihaelei Runceanu, la 28 de ani de la crima care a zguduit România


 

Citește mai multe despre Incendiul din Colectiv și Mesaj pe Libertatea.

Comentarii