Mergi direct la conținut »
Marele absent al mitingului PSD. Lupta cu Statul Paralel, fără ministrul Justiţiei
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Marele absent al mitingului PSD. Lupta cu Statul Paralel, fără ministrul Justiţiei

Marele absent al mitingului PSD. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că nu va participa la mitingul împotriva abuzurilor. Paradoxal, manifestaţia este centrată pe abuzurile din justiţie, însă ministrul spune că are un alt program. Sute de mii de social-democraţi sunt aşteptaţi sâmbătă, la Bucureşti, pentru a spune "Stop Statul Paralel".

De Sorina Ionaşc,

Deşi obiectul mitingului PSD este lupta cu abuzurile din justiţie, fix ministrul de resort nu participă la eveniment. Tudorel Toader a anunţat că are un alt program pentru ziua de sâmbătă.

„Sâmbătă şi duminică voi fi la Iaşi, la Facultatea de Drept, acolo unde îmi continui activitatea de profesor. Nu merg la mitingul PSD. La miting vor participa cei care doresc şi cei care sunt chemaţi”, a declarat Tudorel Toader, la Arad, potrivit www.aradon.ro.

Pe de altă parte, toată conducerea PSD şi ALDE, plus simpli membri şi simpatizanţi, vor participa la mitingul de sâmbătă. Social-democraţii se laudă că vor veni la Bucureşti peste 300.000 de oameni care luptă pentru independenţa justiţiei. Mitingul PSD va începe sâmbătă, 9 iunie, la ora 20:00.

Close
Închide
  Close