Mergi direct la conținut »
Marian Godină, dezamăgit total de ministrul de Interne. "Mi-a fost jenă"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Marian Godină, dezamăgit total de ministrul de Interne. "Mi-a fost jenă"

Marian Godină, dezamăgit total de ministrul de Interne. „Mi-a fost jenă”

Marian Godină, dezamăgit total de ministrul de Interne. Poliístul devenit celebru pe Facebook a comentat prestația lui Carmen Dan.

De Dana Aramă,

Marian Godină a comentat, pe pagina sa de pe facebook, despre ministrul de Interne, Carmen Dan.

Polițistul devenit celebru pe rețelele de socializare s-a declarat dezamăgit de cum s-a prezentat Carmen Dan la o conferință de presă.

 

Marian Godină, dezamăgit total de ministrul de Interne: „Am văzut o doamnă extrem de timorată”

 

„Îmi doresc să traiesc clipa în care voi fi mândru că sunt condus de un ministru de interne care îşi merită pe deplin funcția pe care o ocupă. Să îl privesc cu admirație atunci când ține un discurs, pe care să îl tină fără să îl citească, să îl văd că acceptă întrebări din partea jurnaliştilor, cărora să le răspundă ferm şi concis.

Un ministru care să nu fie încuiat nici de cea mai dificilă întrebare venită din partea celui mai iscusit jurnalist. Să îmi dea încredere şi să îmi pot spune în gând emoționat: ăsta e un minstru de interne adevărat, care mă reprezintă.

Acum câteva minute, am vizionat declarația de presă a doamnei ministru de interne.
Am văzut o doamnă extrem de timorată, citind cu mare dificultate de pe nişte foi şi dând foarte multe detalii tehnice care nu interesau pe nimeni. Ba mai mult, a nominalizat nişte persoane publice care promovează ieşitul în stradă, dorind parcă să ne arate vinovații pentru ce se întâmplă în țară. Să accepte întrebări din partea jurnaliştilor??

Normal că a fugit imediat ce a terminat de vorbit, pardon, de citit. Cum să facă aşa ceva când nu ar fi avut răspunsurile scrise pe foaie?
Mi-a fost jenă”, a scris Marian Godină.

Close
Închide
  Close