Articol de Clara Vacaru, Marți, 26 aprilie 2016, 14:57

Chiar dacă este trimis în judecată pentru 25 de infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani (într-un dosar cu un prejudiciu de 30 de milione de euro) Marian Vanghelie îşi doreşte să-i conducă, din nou, pe cetăţenii din sectorul 5 al Capitalei.

Marian Vanghelie şi-a anunţat, oficial, candidatura la primăria sectorului 5. Fostul edil, anchetat într-un dosar cu prejudiciu de 30 de milioane de euro, spune că s-a hotărât să candideze pentru că cetăţenii i-au transmis acest lucru.

”M-am decis să candidez pentru că așa e normal într-o țară democratică, pentru că majoritatea trebuie să învingă. Vreau să mă conving dacă majoritatea care m-a susținut până acum vine și la vot. Am avut multe întâlniri și discuții și toată lumea m-a sfătuit ca, indiferent de situație, trebuie să candidez pentru că voi obține un scor mare. Cred că voi câștiga din primul tur. Voi obține 50% plus un vot cum se spune, ca să arăt că majoritatea e de partea mea și nu e cum s-a încercat și se încearcă să se spună. Pe mine mă interează să demonstrez că majoritatea puternică e alături de mine și de ce am făcut vreme de 15 ani”, a spus el, la B1 TV.