Mergi direct la conținut »
Marius Manole dezvăluie cea mai mare surpriză a campaniei „Fără penali”. “N-am crezut nici noi “
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Marius Manole dezvăluie cea mai mare surpriză a campaniei „Fără penali”. “N-am crezut nici noi “

Marius Manole dezvăluie cea mai mare surpriză a campaniei „Fără penali”. “N-am crezut nici noi “

Marius Manole dezvăluie cea mai mare surpriză a campaniei „Fără penali”. Inițiativa civică „Fără penali în funcții publice” își propune să adune 500.000 de semnături, pentru ca, așa cum prevede legea, să poată intra în discuția Parlamentului în vederea organizării unui referendum pentru schimbarea Constituției în acest sens.

Printre actorii care s-au implicat în acest proiect se află și Marius Manole, care a fost invitatul emisiunii „În fața ta” de la Digi24. Acesta a dezvăluit cum au primit oamenii inițiativa și ce i-au spus atunci când l-au văzut în stradă.

„Știți ce categorie de vârstă a semnat cel mai mult? Peste 60! Tinerii nu au vrut să semneze. Ăsta a fost șocul nostru, mare, al tuturor colegilor, că tinerii nu voiau să semneze. Tinerii – spunem între 20 și 35 de ani. N-au vrut să semneze! De frică, de… nu-i interesa, era obosit, vin de la serviciu, lăsați-mă și cu asta, haideți, c-o să schimbați voi România! Cei mai mulți veneau oameni în vârstă, care vedeau la televizor, aflau de la nepoți de pe Facebook și veneau și spuneau că ei vor să schimbe țara! N-ai crede! N-am crezut nici noi. Întrebați toți colegii. Toți au fost dezamăgiți de lucrul ăsta și după aia am primit și explicația de la alți prieteni, care ne-au spus: Discursul politic nu ajunge la cei de 20-25-30 de ani. Nu e pe limba lor. Faceți cumva să ajungeți la ei! Nu-i convingeți”, a povestit actorul Marius Manole la Digi 24.

„Au fost nu știu câți oameni care au venit să semneze și veneau cu pălăria trasă și spuneau: Vă rog frumos să nu mă fotografieze nimeni, lucrez într-o instituție publică, vă rog eu mult, vreau să semnez, cred în ce faceți, dar vă rog eu mult, deci am un director care… vă rog eu mult…!”, a povestit actorul. Eu cred că frica asta e undeva în gena noastră, frica de autoritate, e ca atunci când mergi cu mașina și spui Aoleu, poliția! Aoleu, stai, că n-am făcut nimic! Avem o teamă dintotdeauna, nu știu de ce – că-ți pierzi munca, că n-o să mai reușești… ”, spune Marius Manole.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

„Majoritatea actorilor cred în demersul ăsta, majoritatea actorilor speră să se schimbe ceva în țara asta, sunt câțiva mediocri care vor să se agațe de acest sistem care încurajează mediocritatea și funcționarul-funcționar, dar în rest, actorii din breaslă știu că facem corect ceea ce facem, doar că n-au curaj să facă pasul acela un pic mai departe. Dar nu ne condamnă nimeni”, susține Marius Manole.

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»
Recomandări

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»

 

Actorii care strâng semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice” au fost legitimați de polițiști, miercuri seară, 25 iulie, în centrul Bucureștiului. A fost ultima zi de campanie în stradă, acțiune în care s-au implicat peste 30 de actori, printre care Marius Manole, Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Mihai Călin, Dragoș Stemate, Natalie Ester.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Au sărit în flăcări pentru a-și salva semenii. Acum sunt numiți ”cei patru fantastici din Neos Voutzas”

Close
Închide
  Close