Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

GALERIE FOTO/ Marșul Normalității în București. Noua Dreaptă a ieșit în stradă „pentru familia naturală”

Marşul Normalităţii din 9 iunie 2018. Sâmbătă, în aceeaşi zi în care este organizat marşul diversităţii Bucharest Gay 2018, Noua Dreaptă organizează Marşul Normalităţii, „pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”, după cum zic iniţiatorii evenimentului. 

Fotografii: Paul Barbu

La Marșul Normalității din 9 iunie 2018 s-au adunat, sâmbătă, în jurul prânzului, circa 100 de persoane.

Marşul Normalităţii din 9 iunie 2018 se desfășoaraă pe traseul Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Patriarhia Română. Manifestanţii au ajuns începând cu ora 12:30, în Piaţa Victoriei, iar după ora 13:00 au pornit în marş, pe traseul stabilit.

Marşul Normalităţii a ajuns la a 14-a ediţia, fiind organizat în fiecare an, începând din anul 2004.

Potrivit organizatorilor, Noua Dreaptă, Marşul Normalităţii din 9 iunie 2018 „exprimă protestul românilor care susţin valorile familiei tradiţionale:

  1. faţă de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen şi provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării căsătoriilor homosexuale şi adopţiilor de copii de către „cuplurile” de homosexuali.
  2. faţă de intenţia PSD de a băga pe gâtul românilor „parteneriatele civile între persoane de acelaşi sex” în schimbul organizării referendumului pentru redefinirea căsătoriei în Constituţie. Acest troc este unul profund imoral şi probează încă o dată duplicitatea socialiştilor care vor să obţină voturi atât din partea minorităţii homosexuale cât şi din partea majorităţii creştine, uitând probabil vechea zicală românească: „Cine aleargă după doi iepuri nu prinde nici unul.”
  3. faţă de poziţia ezitantă a Curţii Constituţionale a României în cazul homosexualului Adrian Coman care a cerut recunoaşterea pe teritoriul României a căsătoriei sale oficiată în Belgia cu un alt bărbat. Curtea Constituţională a amânat în mod inexplicabil în repetate rânduri să ia o decizie în acest caz, judecătorii români apelînd, pentru ”indicaţii”, la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene. Or, implicarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene nu este altceva decât o încercare de legalizare a căsătoriei între persoane de acelaşi sex pe uşa DIN DOS şi în dispreţul celor 3 milioane de români care au semnat pentru iniţiativa legislativă de modificare a Constituţiei şi definirea familiei că fiind întemeiata pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie!
  4. faţă de blocarea la Senat a amendamentului la Constituţie sub pretextul că se aşteaptă adoptarea noii Legi a Referendumului, trimisă recent de Klaus Iohannis la Curtea Constituţională, în dispreţul aceloraşi 3 milioane de români, între care se numără şi membrii şi simpatizanţii Noii Drepte. Chiar dacă PSD, PNL şi ALDE şi-au asumat înainte de alegerile din 2016 organizarea referendumului, suntem la jumătatea anului 2018 şi tot mai puţină lume vorbeşte despre Referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituţie. Asta s-a şi urmărit: diminuarea interesului public faţă de revizuirea Constituţiei şi decuplarea militanţilor de la acest proiect vital pentru viitorul nostru ca Neam.”

Poliţia Rutieră a impus restricţii de circulaţie, pentru Marşul Normalităţii din 9 iunie 2018. Astfel, Poliţia Rutieră informează că deplasarea participanţilor se va face pe bandele I şi II de circulaţie şi oferă şoferilor rute alternative.

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

            Rute alternative:

-Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Piaţa Naţiunile Unite;

-Piaţa Victoriei – Str. Buzeşti – Str. Berzei – Splaiul Independenţei;

-Piaţa Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – Şos. Ştefan cel Mare.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să evite deplasarea în zonă în această perioadă şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Harta cu restricţii, pentru Marşul Normalităţii

Harta cu restricţii, pentru Marşul Normalităţii

Close
Închide
  Close