Mergi direct la conținut »
Mărturisirile şocante ale unui tânăr ţinut ca sclav în Berevoeşti: "Mi-au rupt mâinile. Unul a vrut să mă violeze"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mărturisirile şocante ale unui tânăr ţinut ca sclav în Berevoeşti: "Mi-au rupt mâinile. Unul a vrut să mă violeze"

Mărturisirile şocante ale unui tânăr ţinut ca sclav în Berevoeşti: „Mi-au rupt mâinile. Unul a vrut să mă violeze”

Unul dintre tinerii folosiţi ca sclavi de familiile din Berevoeşti face mărturisiri şocante despre tratamentele inumane la care a fost supus timp de aproape o lună.

De Clara Vacaru,

Un tânăr pe nume Dan a povestit, în emisiunea Acces direct, chinul prin care a trecut timp de o lună şi jumătate, cât a fost folosit ca sclav de familiile din Berevoeşti. Băiatul a rămas marcat fizic şi psihic după bătaile primite şi doar o minune a făcut ca el să scape cu viaţă din mâinile „proprietarilor” săi.

Iniţial, Dan a ajuns la o familie din Berevoeşti pentru a munci la lemne şi i s-a promis salariu, dar şi mâncare şi adăpost. Din prima zi, el şi-a dat seama că totul a fost o minciună.

„Mă bătea cu furca, mi-a dat cu toporul în degete. Am avut ambele mâini în gips. Spuneau că mă bat pentru că nu făceam treabă. Mă băteau şi femeile şi copiii. Am încercat să fug şi m-a găsit Aurel (n.r Onică Aurel, aflat în prezent în arest), era pe cal. M-a legat de cal şi m-a târât prin sat. Era zi. M-au văzut (n.r alţi săteni), dar nu a sărit nimeni. Ţipam, iar el îmi spunea că dacă nu fugeam, nu îmi făcea asta. După aia m-au legat cu lanţuri.

M-au bătut din prima zi. Mi-au pus şi cuţitul la gât, mi-au spus să rămân acolo pe viaţă, altfel bagă cuţitul în mine. Am ajuns acolo printr-un coleg care mi-a spus că au de muncă”, a povestit tânărul, la Antena 1.

33

Dan spune că nu a fost zi în care să nu fie snopit în bătaie de „stăpânii” săi, uneori până când leşina. Asta nu îi făcea să renunţe la tortură. „Ziua mă dezlegau, ca să mă ia la muncă la pădure, la lemne. După ce mă întorceam de la pădure, iar bătăi. Mă băteau cu bâtele, nu conta, leşinam de multe ori şi aruncau cu apă pe mine. Când mă trezeam, mă băteau din nou. Mâncarea nu îmi dădeau. Aveam zile în care nu mâncam nimic. Mă băteau şi copiii lor, cu biciurile. Unul dintre ei a vrut să mă violeze în grajd. Abia am scăpat, am zis că mă spânzur dacă face asta. De atunci nu a mai încercat. Mi-au rupt şi coastele, am avut 4 coste rupte. S-au pus pe pieptul meu”, a mai povestit Dan, cu ochii în lacrimi.

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

„Am stat mai mult de o lună la ei. La început mi-au promis bani, mi-au spus că îmi dau mâncare şi mă lasă să dorm la ei. Apoi, dacă pomeneam ceva de bani, luam şi mai multă bătaie. Tot satul m-a văzut din prima zi în care am ajuns la ei. Toată lumea fugea de ei”, a continuat el.

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia
Recomandări

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia

Culmea, salvarea tânărului a venit în urma unor bătăi crunte. După ce a fost lovit cu sălbăticie de mai multe ori, până când a leşinat, Dan a fost dat afară, deoarece „stăpânii” săi şi-au dat seama că nu le mai este de folos.

„Am leşinat de 5-6 ori şi mi-au dat drumul. Mi-au spus că dacă vorbesc ceva sau merg la poliţie mă omoară. M-au dus la maxi-taxi, am ajuns în Piteşti. Eram leşinat, dezbrăcat. Acolo m-a văzut un coleg, eram cu mâinile rupte, plin de sânge. Am stat în spital vreo 12 zile”, a mai povestit tânărul, care a şi depus plângere la poliţie împotriva celor care l-au ţinut captiv.

Close
Închide
  Close