De Cristian Anton,

Oamenii legii au ridicat probe din casa lui Marius Alecu, dar și din celelalte două locuințe care aparțin grupării adverse, au precizat surse judicare pentru sursa citată.

”În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracțiuni de tentativă la omor, în baza autorității emise de instanță, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în București, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a anunțat Poliția Capitalei.

Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, șef al Clanului Sportivilor, a fost arestat, în urmă cu o săptămână, el fiind suspectat de tentativă la omor, după ce a fost implicat într-o răfuială cu membrii altui clan din Capitală.

În același caz, a fost arestat și un bărbat, membru al clanului rival, care i-a tăiat degetul lui Marius Alecu.

Șeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, a fost transportat la spital pe 9 ianuarie, după ce a implicat într-o răfuială în Capitală, în urma căreia a fost tăiat pe tot corpul și cu un deget amputat.

A mai fost internat și un alt bărbat participant la încăierare, dar care nu este membru al clanului. Neînțelegerile dintre cei implicați datează de mai mult timp.

Citeşte şi:

Guvernul Orban a numit la Fondul de Garantare pentru IMM un director cu plagiat, care de 14 ani ocupă doar poziții de șef numit politic!

”USR într-o lume fără PSD”. Analiza provocatoare a unui cercetător român în SUA despre cum poate transforma USR-PLUS degringolada în avantaj

Mită pentru medici: 8 șefi ai companiei pharma KRKA audiază angajații din România. ”Voi știați tot!”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor