Mergi direct la conținut »
Mașină incendiată cu un cocktail Molotov la Galați

O maşină a luat foc noaptea trecută la Galaţi, iar pompierii suspectează că a fost incendiată în mod intenţionat.

De Cătălin Schipor, Ovidiu Matache,

O maşină, în valoare de 16.000 de lei, parcată pe o stradă din municipiul Galaţi, a luat foc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pompierii suspectând că autoturismul a fost incendiat în mod intenţionat, cu un cocktail Molotov.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de vineri spre sămbătă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o maşină parcă pe o stradă din municipiul Galaţi.

„Maşina, în valoare de 16.000 de lei, a ars în proporţie de 70% până la lichidarea incendiului. Din câte se pare este vorba despre o acţiune intenţionată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

De altfel, poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat în apropierea maşinii câteva cârpe suspecte.

„Poliţia municipiului Galaţi a fost sesizată, la ora 23.56, că pe str. Alba Iulia un autoturism a luat foc. În urma apelului, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor au fost depistate resturi textile suspecte care au fost ridicate pentru a fi supuse expertizării”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Și la Constanța, un autoturism parcat pe o stradă a luat foc sâmbătă, pompierii intervenind pentru limitarea incendiului.

Ușile unei magazii, gardul de lemn, acoperișul pe aproximativ 5% din suprafața și o magazie de 15mp au fost afectate de foc. La fața locului au intervenit două autospecialele de la Detașamentul Port.


Citește și: Ce spitale sunt deschise de Crăciun în București


 

Close
Închide
  Close