De Cristian Anton,

Doctorul Răzvan Constantinescu subliniază că rata mortalității cauzată de coronavirus este apropiată de cea cauzată de gripă, într-o postare virulentă pe contul său de Facebook.

El atrage atenția asupra faptului că pericol vital există doar pentru categoriile vulnerabile – persoane bolnave, vârstnici. Pentru a-și susține punctul de vedere, medicul spune că este dispus să se infecteze voluntar cu acest virus.

Iată ce a scris Răzvan Constantinescu:

”Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)

Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat.

Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie).

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul.

Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”.

Citeşte şi:

Marcel Vela a anunțat ce hotărâri s-au luat pentru prevenirea unei epidemii de coronavirus. Bilanț: 17 români sunt în carantină, 1000 sunt izolați la domiciliu. Nu s-a confirmat niciun caz pe teritoriul României

Comisia de Sănătate din Senat a modificat ordonanța lui Costache, prin care a implicat privații în banii Sănătății

Victor Ponta la interviurile Libertatea: „Cred că virusul Orban este mai rău decât coronavirusul”