De Petre Dobrescu,

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, aveau o echipă de 15 oameni la Buckingham. Conform presei britanice, unul, maximum doi vor fi preluați de ceilalți membri ai familiei regale, restul fiind nevoiți să-și caute de muncă în altă parte. În prezent, ar negocia cu ducii de Sussex pachete compensatorii.

Ducii de Sussex au avut în Palatul Buckingham un birou deservit de o echipă de 15 angajați, majoritatea specialiști în comunicare

Având în vedere că se retrag din familia regală și de la îndatoririle pe care monarhia le presupune, e normal să-și închidă biroul, nu mai au nevoie de el. În ce privește personalul care-i deservea, se fac eforturi pentru relocarea oamenilor, însă aceasta nu va fi posibilă pentru toți, din păcate.

Surse din Palatul Buckingham, pentru publicația britanică:

Cei 15 oameni concediați ar fi “șocați de decizia cuplului regal”, însă “rămân loiali ducilor de Sussex și le respectă decizia”, mai scrie Daily Mail.

Meghan și prințul Harry și-au anunțat decizia de a face un pas în spate ca membri ai familiei regale britanice și de a deveni independenți financiar pe 8 ianuarie, iar 10 zile mai târziu, regina Elisabeta a II-a le-a retras titulaturile monarhice.

Citeşte şi:

Filmul complet al mitei de 10.000 de euro primite de medicul Mircea Beuran. Cine l-a denunțat pe chirurg

Povestea dramatică a unui pacient care a supraviețuit coronavirusului în Wuhan: „Am crezut că bat la poarta iadului”

Ministrul Culturii, după numirea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brâncuși: „Probabil că un milion de tineri care erau virgini într-ale lui Brâncuși vor afla acum de existența sculptorului”

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine