Mergi direct la conținut »
Melania Trump și fiul ei Barron s-au mutat la Casa Albă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Melania Trump și fiul ei Barron s-au mutat la Casa Albă

Melania Trump și fiul ei Barron s-au mutat la Casa Albă, după cinci luni de când Donald Trump a fost învestit în funcția de președinte al SUA. Prima Doamnă a SUA și mezinul familiei Trump au rămas în New York, pentru ca Barron să termine școala, notează BBC News.

Melania Trump şi fiul ei Barron au aterizat duminică seara pe South Lawn, la Casa Albă, mutându-se astfel la Washington împreună cu preşedintele Donald Trump.
”Abia aşteptăm să ne facem amintiri în noua noastră casă! #Nemutămazi”, a anunţat Prima Doamnă a SUA pe Twitter, într-un mesaj publicat de pe contul oficial – @Flotus. Mesajul a fost însoțit și de o fotografie de la o fereastră care dă spre Washington Monument.

Preşedintele şi Prima Doamnă s-au ţinut de mână în timp ce se îndreptau spre Casa Albă.

Melania și Barron se muta la Casa Albă, la cinci luni de la învestirea lui Donald Trump, perioadă în care au locuit în New York. Mai precis, Melania şi Barron au participat alături de Trump la ceremonia de învestire, în ianuarie, iar Prima Doamnă a participat de asemenea la o serie de evenimente la Washington de atunci, însă cei doi au locuit în Trump Tower, la New York, până când Barron şi-a terminat şcoala anul acesta.

Decizia a fost criticată de unele persoane, Melania fiind prima soție a unui președinte american care alege să procedeze astfel. Anterior, Michelle Obama s-a mutat în Washington mai devreme pentru ca fiicele familiei Obama să se poată transfera cu școala.

Mutarea Melaniei va fi apreciată, cu siguranță, de locuitorii orașului New York, care au fost nemulțumiți de costul ridicat plătit pentru securitatea acesteia. De altfel, mulți locuitori ai metropolei au semnat chiar și o petiție, în care îi cereau acesteia să se mute la Washington.

Close
Închide
  Close