Ziua Copilului a fost menţionată pentru prima dată la Geneva la Conferinţa Mondială pentru Protejarea şi Bunăstarea Copiilor în august 1925. În prezent, Ziua Copilului este un prilej pentru părinți de a petrece mai mult timp cu copiii, dar și pentru a retrăi ei înșiși bucuria copilăriei și a jocului. Iată o selecție de urări și mesaje de 1 iunie, pe care să le trimiți de Ziua Copilului:

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumina și armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La mulți ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

Pentru cel mai dulce suflet, să ai o viață minunată!

Dragi copii, să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumină, și viaţa voastră va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani!

Mulți ani celui mai brav copil! Astăzi promitem că vei primi multe daruri dulci! Fie că ziua ta să fie ca în filme. La mulți ani sănătoși și fericiți!

La mulți ani, copil frumos! Ne-ai făcut cei mai fericiți oameni de pe Pământ, te iubim!

La mulți ani! Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag!

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Mesaje de Ziua Copilului
Mesaje și urări de 1 Iunie, Ziua Copilului

La mulţi ani de Ziua Copilului! Să te bucuri de toate minunile acestei lumi!

La mulţi ani tuturor copiilor și, de asemenea, tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri sănătoşi!

La mulți ani, suflet pur! Să-ți păstrezi copilăria mereu cu tine, pentru că astfel nu vei îmbătrâni niciodată

Păstrează mereu copilăria în suflet şi viaţa ta va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani, dragul/draga meu/mea!

Zâmbește larg, râde și joacă-te. Lumea e deschisă pentru ține, deschide-ți și tu sufletul pentru ea! Nu răni pe nimeni, fii întotdeauna puternic și îndrăzneț. La mulți ani!

Dragul/draga mea, să te bucuri de toate minunile acestei luni şi viaţa să-ţi fie mereu veselă ca acum. La mulţi ani!

La mulți ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visurile să ți se îndeplinească!

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Și ce bucurie imensă! Așa că nu uita să te joci și să le aminteşti si altora să facă asta!

Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”
Recomandări
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”

Fie ca tu să crești și să fii un om mai bun decât noi. Își doresc să ți se împlinească toate visele. La mulți ani!

La mulţi ani de Ziua Copilului! Să-ți fie toată viața o bucurie!

La mulți ani, copil frumos! Să-ți păstrezi mereu pe chip zâmbetul sincer și gingaș!

Mesaje și felicitări de 1 iunie Ziua Copilului
Felicitări și mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului

Copilăria este o perioadă fericită, așa că bucură-te de zilele copilăriei și fă-ți amintiri frumoase! Le vei prețui când veți crește. La mulţi ani!

Ne simțim binecuvântați să te avem în viața noastră. Un singur zâmbet al tău este suficient pentru a ne face să uităm toate lucrurile inutile de care ne facem griji. Îți mulțumim că ai adus emoție în viețile noastre!

Dragi copii, sunteți lumina și bucuria noastră! Să aveți parte de aventuri minunate și de amintiri de neuitat în Ziua Copilului!

Fie ca Ziua Copilului să vă aducă multe râsete, jocuri distractive și momente pline de fericire! La mulți ani tuturor copiilor minunați!

Emmanuel Macron spune că „Europa ar putea muri”. Propunerile șefului statului francez pentru recăpătarea „autonomiei strategice”
Recomandări
Emmanuel Macron spune că „Europa ar putea muri”. Propunerile șefului statului francez pentru recăpătarea „autonomiei strategice”

De Ziua Copilului, vă dorim să creșteți frumoși și sănătoși, mereu cu zâmbetul pe buze și cu inimile pline de iubire și curiozitate!

Dragi copii, sunteți speranța și viitorul nostru. Să visați cu ochii deschiși și să faceți lumea mai frumoasă. La mulți ani și să vă bucurați de această zi specială!

La mulți ani tuturor copiilor minunați care aduc zâmbete pe fețele noastre! Sărbătoriți în stil mare și bucurați-vă de magia copilăriei!

Dragi copii, sunteți stelele care strălucesc în viața noastră. Să fiți mereu înconjurați de dragoste și susținere. La mulţi ani!

Dragi copii, sunteți cea mai frumoasă comoară a lumii noastre. Să aveți parte de o zi minunată, plină de surprize și veselie!

La mulți ani, copii minunați! Vă dorim să creșteți sănătoși, înțelepți și să vă împliniți toate visurile. Să aveți parte de o zi magică de Ziua Copilului!

Alte urări de Ziua Copilului

La mulţi ani de Ziua Copilului! Să nu-ţi pierzi niciodată puritatea din suflet!

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani copil frumos!

Aș vrea să rămâi mereu așa copil, pur la suflet și jucăuș! La mulți ani!

Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș și viaţa fără griji, asemenea unui copil. Scoate-ți azi la iveală gingăşia din tine! La mulţi ani de Ziua Copilului!

Să creşti mare, sănătos şi fericit alături de părinţii tăi, care te iubesc foarte mult!

Îți doresc să fii sprijinit de adevărații tăi prieteni de-a lungul vieții, să fii încrezător în înțelegerea și susținerea părinților, iar pe drum mereu să te însoțească razele soarelui, astfel încât să zâmbești necontenit.

Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!

La mulţi ani, copile! Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemenea unui cer senin.

Mesaje de Ziua Copilului
Mesaje și felicitări de 1 Iunie, Ziua Copilului

La mulţi ani de Ziua Copilului! Să nu-ţi pierzi niciodată puritatea din suflet!

Un copil e cea mai mare bogăție a unui om. Nu e miracol mare mare și bucurie mai frumoasă decât aceea de a avea un copil. Pentru toți copiii lumii, La mulți ani de 1 Iunie!

Scumpete mică, fie ca bucuria să nu se termine niciodată pentru ține, să te înconjoare prieteni adevărați, iar familia să-ți fie fericită!

Tu ești prințesa care ne conduce inimile, ești cea care ne aduce bucurie în suflet. Îţi dorim tot ce e mai frumos pe lume, draga noastră!

Toate sacrificiile și munca noastră grea sunt pentru a face din această lume un loc frumos pentru tine. Tu eşti totul pentru noi. La mulţi ani, dragul meu fiu!

Nimic nu ne va face mai fericiți decât să te vedem crescând și devenind o ființă umană mai bună decât suntem noi. Toate urările de bine pentru tine în această zi!

Fie ca inocența să rămână în inima ta pură pentru totdeauna și să scoată la iveală tot ce este mai bun din tine. La mulţi ani, micuţa mea!

Fiecare zâmbet de pe fața ta ne amintește de plăcerea eternă de a fi părinții tăi. Farmecul și fericirea acestei zile sunt doar pentru voi. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Îți doresc să ai lângă tine de-a lungul vieții prieteni adevărați, iar pe drum mereu să te însoțească razele soarelui, astfel încât să zâmbești neîntrerupt! La mulți ani, fetița noastră!

Micuțul meu, să te bucuri de copilărie, să-ți rămână sufletul curat, să nu grăbești viața, să primești multe cadouri frumoase și toată lumea să-ți zâmbească! La mulţi ani!

La mulți ani, iubitul meu băiat! Îți promit că voi fi mereu în fața ta, ca să-ți arăt drumul, în spatele tău, ca să te susțin sau lângă tine, ca să nu te simți singur.

La mulți ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visurile să ți se îndeplinească!

Mesaje pentru copii, de 1 Iunie

Veverița sprinteoară dă de veste iar în țară,
Că-n poiană cu izvoare, azi e zi de sărbătoare,
Flori, gândaci și licurici, păsărele și pitici,
Toți s-au pregătit de zor,
Să-ți ureze binișor:
La mulți ani, copil frumos,
Să fii bun și sănătos!

Să nu uiți niciodată de leapșa, de-a v-ați ascunselea ori de omul negru, de coatele julite și hainele veșnic murdare. Să nu uiți de tine… La mulți ani de 1 Iunie, Ziua Copilului!

Viaţa să-ţi aducă numai bucurii, iar norocul să-ţi fie prieten nedespărţit. La mulţi ani!

Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri cum erau în prima zi în care m-ai văzut. La mulţi ani, copil frumos! Mama te iubeşte.

Copile drag, nu te grăbi să creşti, bucură-te de copilărie! La mulţi ani!

Ești tot ce ne-am dorit vreodată, să ai grijă de tine, să crești frumos lângă noi!

Păstrează pentru totdeauna în suflet copilul din tine şi nu va fi niciodată prea târziu să te bucuri de o copilărie fericită. La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Copilului
Mesaje de Ziua Copilului

Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaş şi viaţa fără griji, asemenea unui copil. La mulţi ani!

1 Iunie este ziua ta. Eu ți-am dat viață, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Deși ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La mulți ani și te iubesc mult!

Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet și fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!

Nu te grăbi să creşti! La mulţi ani!

Citate despre copii

„Cele mai mari daruri pe care le poți oferi copiilor tăi sunt rădăcinile responsabilității și aripile independenței.” – Denis Waitley;

„Un copil îl poate învăța întotdeauna pe un adult trei lucruri: să fie fericit fără motiv, să fie mereu ocupat cu ceva și să știe să ceară cu toată puterea ceea ce își dorește.” – Paulo Coelho;

„Să ne sacrificăm ziua de astăzi pentru un viitor mai bun al copiilor noștri” – A. P. J. Abdul Kalam;

„Nu există șapte minuni ale lumii în ochii unui copil. Există șapte milioane.” – Walt Streightiff;

„Nu ne putem modela copiii după dorințele noastre, trebuie să-i avem și să-i iubim așa cum ni i-a dat Dumnezeu.” – Johann Wolfgang von Goethe;

„Copiii trebuie învățați cum să gândească, nu ce să gândească.” – Margaret Mead;

„Copiii sunt ca niște muguri într-o grădină și ar trebui să fie îngrijiți cu atenție și dragoste, deoarece ei sunt viitorul națiunii și cetățenii de mâine. Numai printr-o educație corectă se poate construi o  societate mai bună.” – Jawaharlal Nehru;

„În timp ce noi încercăm să-i învățăm pe copiii noștri totul despre viață, copiii noștri ne învață pe noi ce înseamnă viața.” – Angela Schwindt;

„Poți învăța multe lucruri de la copii. De exemplu, câtă răbdare ai.” – Franklin P. Jones;

„Tratează-ți copiii ca pe niște răsfăţaţi în primii cinci ani. În următorii cinci ani, dojeneşte-i. Până când împlinesc 16 ani, tratează-i ca pe prieteni. Copiii tăi maturizaţi sunt cei mai buni prieteni ai tăi.” – Chanakya.

Google News Urmărește-ne pe Google News


Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
FANATIK.RO
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Wow! Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană
Viva.ro
Wow! Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
GSP.RO
Ilie Dumitrescu, șocat de gestul la adresa lui Bogdan Lobonț: „E clar, o să rămână antrenor de portari”
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
FANATIK.RO
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Bătrân din Capitală păcălit de o femeie care a pretins că e nepoata lui. Dialogul filmat de o cameră instalată de fiica lui
Știrileprotv.ro
Bătrân din Capitală păcălit de o femeie care a pretins că e nepoata lui. Dialogul filmat de o cameră instalată de fiica lui
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
Unica.ro
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Observatornews.ro
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun
HOROSCOP
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI