MENIU CAUTĂ
24 Dec. 2016 17:44 , de Valentina Postelnicu

Președintele Iohannis și premierul Cioloș, mesaje de Crăciun

Distribuie

Președintele Iohannis și premierul Cioloș mesaje de Crăciun, pe Facebook. Șeful statului transmite că putem găsi motive de optimism, după un an de provocări și greutăți, în timp ce premierul Dacian Cioloș a mulţumit românilor pentru ”speranţa şi cele câteva certitudini” împărtăşite ”de la ultimul Crăciun şi până azi, în Ajun.

'Sărbătoarea creștinătății, nașterea Domnului să ne apropie mai mult, unii de alții. Crăciunul să vă aducă liniște în familie și suflet, gândul nostru să se îndrepte și către cei singuri, descumpăniți, fără cămin chiar și fără speranță. O faptă bună și un dram de atenție din partea noastră aduc alinare acestor oameni', spune șeful statului în mesaj.

Președintele Klaus Iohannis adaugă: 'În pofida greutăților și provocărilor din ultimul an, sunt convins că putem găsi motive de optimism și puterea de a ne uni eforturile, pentru a construi o societate mai bună. Vă urez Crăciun Fericit, oriunde v-ați afla!'.

Cioloș: Crăciunul, o sărbătoare în care credința s-a întrepătruns cu puritatea sufletului de copil

'Crăciunul a fost întotdeauna pentru mine o sărbătoare în care Credinţa, renăscută mereu, s-a întrepătruns cu puritatea sufletului de copil, cu protecţia şi iubirea părintească. Vă mulţumesc tuturor pentru speranţa şi cele câteva certitudini pe care le-am împărtăşit împreună de la ultimul Crăciun şi până azi, în Ajun', a scris premierul Dacian Cioloş, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

'Naşterea lui Hristos să ne fie de folos! Amin!', a mai spus premierul în mesaj.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii