Mergi direct la conținut »
Mesajul Gabrielei Firea pentru soțul său, cu ocazia zilei lui de naștere: "Petrecere, după ce ies din convalescență"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mesajul Gabrielei Firea pentru soțul său, cu ocazia zilei lui de naștere: "Petrecere, după ce ies din convalescență"

Mesajul Gabrielei Firea pentru soțul său, cu ocazia zilei lui de naștere: „Petrecere, după ce ies din convalescență”

Primarul orașului Voluntari, județul Ilfov, Florentin Pandele, împlinește astăzi 58 de ani. Cu această ocazie, soția sa, Gabriela Firea, i-a transmis un mesaj prin intermediul paginii de Facebook. Cu această ocazie, edilul Capitalei i-a făcut și o promisiune soțului său.

De Dragoș Tănase,

”La mulți ani sănătoși și fericiți, soțului meu Florentin! Să te bucuri de fiecare zi binecuvantată de Dumnezeu! Să fii energic, așa cum te știm, să ții pasul și cu băieții mari, dar și cu prichindeii! Promitem o petrecere meritată după ce iese mama din convalescență. Trece cu bine și această încercare a mea, și a întregii familii.”

Gabriela Firea se reface după ce, pe 22 martie, s-a operat pentru a doua oară de la începutul anului, suferind o intervenţie gastro-intestinală.

Recent, bunicul Gabrielei Firea a fost aniversat la 97 de ani. Este cel mai longeviv jandarm!

FOTO – Facebook.com


Citește și… Gabriela Firea a dezvăluit afecțiunea care a trimis-o pe masa de operație. Mesajul primarului general, la externare


 

Close
Închide
  Close