MENIU CAUTĂ

Mesajul lui Șerban Copoț, după atacurile cu bombă din Sri Lanka. „Am vizitat acest lăcaș creștin în Kandy”

Distribuie

Șerban Copoț a transmis un mesaj dureros pe contul de socializare, după atacurile cu bombă din Sri Lanka, în urma cărora peste 160 de oameni și-au pierdut viața. Artistul a petrecut o perioadă de timp în Sri Lanka, acolo unde a filmat pentru emisiunea Asia Express.

„Sri Lanka! Comunitatea creștină este cutremurată de atentatele de astăzi! Ca si mine, mă gândesc că mulți români sunt cu gandul la familiile îndurerate. ?????? Am vizitat acest lăcaș creștin în Kandy, unde m-am rugat pentru binele celor de acasă”, a scris Șerban Copoț pe contul de socializare.

Mai multe explozii au avut loc în Sri Lanka, în ziua în care creștinii din această țară sărbătoreau Paștele. Ținta atacurilor cu bombe au fost trei biserici catolice și mai multe hoteluri de lux din capitala Colombo. Bilanțul este unul dramatic: sunt aproape 160 de morți și sute de răniți. Până acum, atentatele nu au fost revendicate de nicio grupare, însă este cel mai sângeroas atac asupra comunității creștine din această țară, care s-a mai confruntat cu violențe, însă niciodată de o asemenea amploare.

Citește și

Un milion de români sărbătoresc Paștele Catolic. Credincioșii participă, sâmbătă noapte, la Slujba de Înviere

Citește mai multe despre Serban Copot, Atentat, Mesaj și Sri Lanka pe Libertatea.

Comentarii