Mergi direct la conținut »
Mesajul trimis de o fetiță britanică lui Donald Tusk: "Cred că trebuie să fim prieteni"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mesajul trimis de o fetiță britanică lui Donald Tusk: "Cred că trebuie să fim prieteni"

Mesajul trimis de o fetiță britanică lui Donald Tusk: „Cred că trebuie să fim prieteni”

Președintele Consiliului European a distribuit pe Facebook scrisoarea primită de la o fetiță din Marea Britanie, înainte de Brexit. Fotografia a fost postată în contextul în care parlamentarii britanici urmează să voteze astăzi dacă UK iese din Uniunea Europeană fără niciun acord.

„Dragă domnule Tusk,
Locuiesc în Marea Britanie. Știu că ieșim din Uniunea Europeană, dar cred că ar trebui să fim prietnei.
Pot să am o fotografie cu dumneavoastră pentru albumul meu despre Europa
de la Sophie, 6 ani
Am desenat un unicorn”
Acesta este textul scris de fetița care locuiește în Londra.

Donald Tusk a publicat poza pe pagina sa de Facebook, cu explicația „Întotdeauna vom fi prieteni, Sophie”, alături de un emoji cu o inimioară.  Mesajul a fost apreciat de internauți, fiind distribuit de 600 de ori într-o oră.

Fotografia a fost publicată de președintele Consiliului European în ziua în care parlamentarii britanici urmează să voteze din nou în dosarul Brexit, după ce, ieri, au respins acordul propus de Theresa May, în urma negocierilor cu UE.


Citește și:

BREXIT – Parlamentul britanic votează astăzi dacă UK iese din UE fără acord. Principalele scenarii după eșecul Theresei May

Close
Închide
  Close