MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 14:18

GALERIE FOTO| Mexico Beach din Florida înainte și după uraganul Michael. Imagini de coșmar surprinse din satelit

Distribuie

Când ochiul uraganului Michael a trecut exact prin Mexico Beach, din Florida, a redus întreg orașul de la malul mări într-o grămadă de moloz. Imaginile din satelit surprinse de Administrația Națională Oceanică și Atmosferică din Statele Unite (NOAA) arată dezastrul lăsat în urmă de furtună.

Aceste imagini aeriene de la NOAA, publicate de CNN, oferă o privire clară asupra modului în care nu mai rămas nimic, acolo unde până acum câteva zile se aflau case, un port sau șosele.

Cele mai multe dintre casele din secțiunea de nord a Mexico Beach, unde începe canalul și portul de agrement, nu mai există.

Echipele de intervenţie continuă în weekend operaţiunile de salvare în sud-vestul Floridei, căutând supravieţuitori după ce uraganul Michael, considerat unul dintre cele mai puternice din istoria Statelor Unite, a devastat zonele de coastă dinspre Golful Mexic, provocând cel puţin şapte decese.

Michael a lovit miercuri coasta de nord-vest a Floridei în apropierea Mexico Beach cu rafale de vânt de 250 de kilometri la oră, împingând un zid de apă pe uscat şi provocând inundaţii de amploare.

FOTO: CNN/ NOAA


Citește și: GALERIE FOTO/ Credincioșii suportă orice pentru că „îi întărește Dumnezeu”. 2,5 kilometri de coadă la moaște, viteză 1000 de pelerini pe oră!


 

Citește mai multe despre florida, mexico beach și uraganul michael pe Libertatea.

Comentarii