Painea si gogosile se prepara pe loc
Un lucru deosebit e ca atat painea (alba, neagra, ori chifle) cat si gogosile, pateurile, placintele, saleurile etc. sunt calde, fiind preparate pe loc, in bucataria din incinta restaurantului, de unde se poate vedea prin geam „procesul tehnologic”. Alesii isi vor putea incepe deci cu „dreptul” ziua, pentru ca nutritionistii spun ca micul dejun e cea mai importanta masa a zilei si trebuie sa fie si cea mai consistenta.
Deputatii vor ca restaurantul sa ramana doar pentru ei
Alesii nu sunt totusi multumiti de servire si de meniu. „La inceput au fost plangeri ca nu exista mancare dietetica – erau prea multe salamuri -, apoi ca nu este mancare de post”, povesteste Miron Ignat (foto) cam ce preferinte au colegii lui. Alesii nu sunt nici acum multumiti. De data asta motivul este ca nu se mai aduc si alte feluri de mancare decat cele servite de un an si jumatate incoace.
„Cand mananci aceleasi feluri de mancare in fiecare zi, de cam trei-patru ori pe saptamana, ti se cam ia”, spun unii nemultumiti. Altii s-au saturat inclusiv de aranjamentul din sala de mese: „N-au mai mutat si ei nimic acolo. Nimeresc cu ochii inchisi crenvurstii, sucurile sau painea. si in casa mai muti mobila, asa ca ar trebui sa se mai umble la decor”, s-au plans deputatii chestorului. Ignat spune ca urmeaza ca serviciile sa se imbunatateasca, deoarece Parlamentul are de gand sa ceara ca, dupa ce se vor definitiva reparatiile la partea de hotel alocata turistilor, partea cu apartamente sa fie retinuta exclusiv pentru parlamentari si atunci se mai poate „lucra” la partea de servicii.