MENIU CAUTĂ
08 Mar. 2013 06:41

Mihai Stănişoară, primit cu aplauze în PNL

Distribuie

În momentul în care a fost prezentat, Mihai Stănișoară a fost aplaudat de noii său colegi din PNL care l-au și ales într-o funcție importantă în cadrul formațiunii de dreapta. Prin vot, fostul pedelist a fost desemnat președintele Comisiei pentru Siguranță Națională, prima funcție de conducere pe care o obține ca membru PNL.
În total, în ședința BPN de astăzi a fost aleasă conducerea a 20 de comisii de specialitate care să elaboreze politici sectoriale și publice de interes major. Astfel, șefia Comisiei pentru Afaceri Interne a fost votat Radu Stroe, la cea pentru Apărare Națională, Corneliu Dobrițoiu, iar Eugen Nicolăescu va conduce Comisia pentru Sănătate. Liberalul Cristian David a fost ales președintele Comisiei pentru Afaceri Externe în timp ce la Muncă, Familie și Protecție Socială a fost votată Mariana Câmpeanu.
Mihai Stănișoară a semnat miercuri adeziunea la PNL, părăsind PDL și funcția de prim-vicepreședinte și lider al deputaților principalului partid de Opoziție. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și președintele PNL Crin Antonescu.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii