Mergi direct la conținut »
Mihai Tudose, despre PSD: "Nu mai e partid, e ceva gen Alibaba şi cei 40 de hoţi"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Mihai Tudose, despre PSD: "Nu mai e partid, e ceva gen Alibaba şi cei 40 de hoţi"

Mihai Tudose, despre PSD: „Nu mai e partid, e ceva gen Alibaba şi cei 40 de hoţi”

Fostul premier Mihai Tudose, aflat pe locul trei, pe lista Pro România pentru alegerile europarlamentare, a declarat, duminică, la Romexpo, că PSD nu mai este un partid, şi că niciunul dintre cei care au plecat nu se va întoarce în acest partid.

De Valentina Postelnicu,

„Am fost membrul unei echipe social-democrate care în 2016 a luptat intens la programul de guvernare. Din acea echipă, care a lucrat atunci, nu mai e nimeni la PSD, acum”, a spus Mihai Tudose, el arătând că, din momentul în care s-a dat OUG 13, „pentru un om, de atunci tot aşa au ţinut-o, să salveze pe cineva”.

„Suntem deja singura forţă social-democrată din România, pentru că ceea ce e pe stânga nu mai e partid, ci un fel de Alibaba şi cei 40 de hoţi, deci nu e partid”, a spus Tudose.

El a arătat că cei din Pro România nu se vor întoarce la PSD. „Nu ne mai întoarcem la PSD, fiindcă nu avem la cine şi nici partidul nu mai e”.

Fostul premier a arătat că social-democraţii vor fi respinşi în cadrul Parlamentului European, pentru politica anti-UE pe care o duc. „Nu va sta nimeni de vorbă cu ei, vor fi paria. Sunt voturi pierdute, vedeţi că familia lor deja îi reneagă. Noi trebuie să fim adevăraţii reprezentanţi ai României”, a mai spus el.

Tudose s-a referit şi la atacul de cord pe care l-a avut recent. „Am învăţat pe propria piele o lecţie, că omul are două vieţi, a doua în începe când îţi dai sema că nu ai decât una”, a spus fostul premier, în glumă.

Citeşte şi: Românii din muzeul Nobel. Patru biografii cu rădăcini în Transilvania și Moldova stau laolaltă cu nume imense ale istoriei planetare

Close
Închide
  Close