De Petre Dobrescu,

O scenă de groază a fost descoperită joi seară de polițiști pe DN 1. Într-o mașină au fost găsite două persoane rănite, după un conflict spontan, terminat sângeros.

Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au găsit o femeie înjunghiată de mai multe ori. Ea a fost agresată de Mihai Tufan, un multi-milionar din Câmpina, care apoi s-a auto-mutilat. Femeia era asistenta lui, a anunțat CampinaTV.

A avut o relație cu Andreea Marin

Mihai Tufan, un afacerist foarte discret, are o avere estimată la circa 70-80 de milioane de euro. În trecut, el a avut o relație cu cunoscuta realizatoare TV Andreea Marin.

„În seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor.

Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, a anunțat poliția printr-un comunicat.

Citeşte şi:

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede Terapia Intensivă prin ochii lor”

Nouă pompieri din Bucureşti şi Ilfov au fost depistaţi cu COVID-19

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente