MENIU CAUTĂ
26 Ian. 2017 16:37 , de Miruna Darcovici

Mike Diamondz a lansat piesa ”Bubblin”: ”Tema este explicit de sexy” | VIDEO

Distribuie

Mike Diamondz a lansat piesa ”Bubblin”. Mike Diamondz a început anul 2017 în forță cu noua lui piesă despre care spune că este „impertinentă și sexy” și cu care își dorește să aibă cel puțin succesul pe care l-a avut cu „Fire” și „La Onda” peste hotare. Piesa a fost prezentată ascultătorilor de către radiourile din Turcia, Albania, Bulgaria.

Mike Diamondz a lansat piesa ”Bubblin”, de care este foarte mândru. ”Probabil că cel mai mare defect al meu este să compun fără să țin cont de un stil muzical anume ce poate să-mi aparțină sau de o linie definită bazată pe stil, mă plictisesc repede de rutină și tocmai de aceea am ales să mă desfășor în domeniul artei muzicale deaorece îmi permite să-mi schimb temperamentul de câte ori simț nevoia și să-mi imortalizez stările prin piesele care le compun. Ceea ce mă inspiră pun pe foaie și devine un chalenge să pot să-l întreprind. Acesta este și motivul pentru care se regăsesc multe stiluri muzicale în discografia mea. Am început carieră muzicală pe acest fond: tot ce-mi place să aud transform într-o amprentă personală…

Alături de „Fire”, o piesă cu care am avut foarte mare succes peste hotare, „Bubblin” este una dintre piesele cele mai impertinente lansate, deoarece tema este explicit de sexy și acompaniamentul cu caracter afro-latin. Am scris-o în jurul unei cafenele, împreună cu Cally Roda care i-a dat un chalenge, pe care l-a dus cu brio la sfârșit prin acompniamentul impecabil pe care l-a făcut. Vreau să încep anul în forță și „Bubblin” este un instrument al acestui mesaj”, a declarat Mike Diamondz.

Mike Diamondz (33 de ani) se numără printre cei mai sexy bărbați din showbiz, fiind mereu în atenția fanelor și nu numai.

Citește mai multe despre mike diamondz pe Libertatea.

Comentarii