De Cristian Anton,

Unul dintre principalii furnizori de cocaină din oraş, Florin Vais, a „turnat“ tot în faţa anchetatorilor. Dealerul vedetelor a confirmat numele a cel puțin cinci milionari din oraş despre care procurorii de la Crimă Organizată aveau indicii că trag pe nas cocaină, drogul bogaţilor, indică sursa citată. Niciunul nu are calitatea de suspect, la acest moment.

Lista milionarilor ar fi mult mai lungă, susţin surse judiciare, existând posibilitatea ca unii să fie trimişi în judecată pentru consum ilicit de droguri.

Patroni de cluburi, dezvoltatori imobiliari sau afacerişti din domeniul videochatului se numără printre cei cărora Florin Vais le furniza cocaină.

O scenă ireală este descrisă în dosar. Un tânăr cu bani din oraş, patron de club, a cerut 5 grame de cocaină pentru a-şi servi invitaţii la petrecerea de botez a fiicei sale. Vais i-a oferit doar 3 grame, însă pentru că era un eveniment festiv, nu i-a cerut bani.

Cu un preţ aproximativ de 100 de euro pentru un gram, cocaina este unul dintre drogurile care, de regulă, ajung doar la persoane cu bani.

Aducea cocaină ascunsă în piese auto

În referatul prin care DIICOT a obţinut în decembrie 2019 arestarea lui Vais, se menţiona: „Cantităţile de cocaină sunt comercializate unui cerc select de persoane, cu o situaţie materială foarte bună şi consumate cu ocazia diferitor evenimente sau petreceri private organizate în cadrul acestui cerc“.

Florin Vais era poreclit ”Regele” pentru că aducea în Iași cea mai pură cocaină. De altfel, și în momentul prinderii sale în flagrant, în noimebrie 2019, primea într-un colet din Columbia 100 de grame de cocaină de puritate foarte înaltă.

Traficantul își desfășura afacerile cu droguri sub paravanul comercializării mașinilor de lux. De altfel, cocaina primită de acesta în pachet se afla ascunse în piese de autoturisme.

Citeşte şi:

Cazul fetei omorâte. Reţeaua de traficanţi de carne vie demantelată în Elveţia a fost eliberată de magistraţii români. Dosarul e de trei ani la DIICOT!

Ca să nu răspundă cetățenilor, primarul din Mizil a dat o hotărâre de aplicare originală a Legii informațiilor de interes public! Ce spune edilul și ce scrie în document

Motivarea instanței în Dosarul Mineriadei: Probe nule prin încălcarea procedurii, lipsă de claritate, încălcarea dreptului la apărare al fostului preşedinte Ion Iliescu

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile
HOROSCOP
Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile