Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan, a spus că a încercat, în urmă cu două zile, să-l contacteze timp de trei ore pe prefectiul de Giurgiu, Zorinel Niculescu, însă acesta a fost „de negăsit”. Din acest motiv, ministrul a solicitat premierului Sorin Grindeanu demiterea prefectului.

„Această situaţie a fost un test pentru toată lumea, pentru toţi cei care au avut competenţe în gestionare. Acum două nopţi l-am căutat vreo trei ore pe prefectul de la Giurgiu. O să îl rog pe domnul ministru să dispună încetarea exercitării pentru prefectul de la Girgiu”, a spus Carmen Dan, după o vizită de lucru la Ministerul Transporturilor.

La rândul său, Grindeanu a cerut demiterea șefului CNAIR, pentru modul în care au fost coordonate operațiunile de deszăpezire și din cauza faptului că sâmbătă erau în continuare închise mai multe drumuri naționale.

„L-am rugat pe ministrul Cuc să trimită Corpul de Control la CNAIR și să ia măsurile legale pentru demiterea directoului CNAIR. Tot ce înseamnă coordonarea operațiunilor de deszăpezire este deficitară”, a spus Grindeanu, la sediul Ministerului Transporturilor, unde a avut o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și cu ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare