13 Ian. 2018 17:44 , de Valentina Postelnicu

Ministrul Marius Nica: Orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului, responsabilitate aparține premierului!

Distribuie

Ministrul Marius Nica își anunță, sâmbătă, susținerea pentru premierul Mihai Tudose. ”Orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului, responsabilitate aparține premierului!”, a transmis el, pe Facebook. Alături de ministrul pentru fonduri europene, s-au mai declarat de partea șefului Executivului miniștrii Felix Stroe și Mircea Titus Dobre, dar și vicepremierul Marcel Ciolacu, prin vocea președintelui Consiliului Județean Buzău.

'1.5 miliarde de euro pierduți pentru aleșii locali și mediul privat. Dezvoltarea economică a României, cea mai importantă parte a Programului de Guvernare, nu poate fi obținută decât prin muncă asiduă, miniștrii competenți și liniște guvernamentală. Sub mandatul actualului Prim-Ministru, Romania a acreditat Autoritățile de Management, a luat măsurile pentru îndeplinirea condiționalităților ex-ante, a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020. 2018 este cel mai important an, România poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exercițiu. Orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României. Responsabilitatea actului de guvernare aparține Prim-Ministrului și echipei sale, orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului !', a scris Nica pe Facebook.

Comitetul Executiv Național al PSD decide luni soarta Guvernului.

Tudose și Dragnea își împart taberele, organizațiile județene anunțând, rând pe rând, în cursul zilei de sâmbătă, prin mesaje publice postate pe paginile de socializare, cum se poziționează în războiul dintre șeful Executivului și actuala conducere a partidului.

Citește și: RAPORT | Parcursul carierei polițistului-pedofil: A avut numai calificative 'foarte bun' sau 'foarte bine' și a fost declarat 'apt' medical și psihologic

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii