De Răzvan Mihalașcu,

Răzvan Cuc a cerut constructorului care lucrarea să fie gata în cel mult 30 de zile, cu două luni mai devreme decât termenul prevăzut în contract.

„Astăzi am fost la podul de peste râul Argeş, de la kilometru 36 al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti pentru a verifica stadiul lucrărilor de refacere a părţii carosabile. Sunt dezamăgit de stadiul lucrărilor. Din această cauză am convocat, astăzi, Comisia care se ocupă de acest obiectiv şi le-am solicitat ca lucrările să fie finalizate în termen de maxim 30 de zile. Trebuie ca toată lumea să conştientizeze că lucrările de infrastructură nu ţin cont de zilele săptămânii. Dacă dânşii nu au înţeles că românii nu mai răbdare cu finalizarea lucrărilor de infrastructură, mai bine se duc acasă şi lasă locul oamenilor competenţi! În situaţia în care această lucrare nu se finalizează în termenul pe care l-am solicitat, fiecare dintre cei implicaţi vor suporta consecinţele!”, a scris ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Transporturilor s-a dus duminică să vadă stadiul lucrărilor la podul de peste râul Argeș, însă nu a găsit niciun muncitor pe șantier, relatează Digi 24. Pentru că traficul în zonă a fost restricționat pe o singură bandă, coada de mașini ce aștepta să treacă peste pod s-a întins pe mai mulți kilometri.

„Deci, e din noiembrie semnat contractul, da? S-a început decopertarea în aprilie. Deci, nu se poate așa ceva. Deci, aveți 24 de ore, ca să vă spun foarte exact, ca să stabiliți soluții aicea și după aceea domnul Dinu vă mutați aici pe șantier. În 30 de zile vreau să văd lucrarea terminată!”, a declarat Răzvan Cuc, conform sursei citate.

„Avem soluții, lucrăm, suntem în grafic. (Se aud claxoane: Să nu mai furați, bă!, Huoooo! ) De mâine, o să vedeți că se lucrează.

Reporter: Oamenilor care vă înjură ce le răspundeți?

– Trebuie să reparăm podul, asta le spunem, că tre’ să reparăm podul.

– În cât timp veți repara podul?

– Cum a spus domnul ministru, în cel mai scurt timp, o să încercăm…”, a precizat Dinu Daniel, director DRDP București.

Potrivit digi24, reparația podului peste Argeș a fost atribuită de Direcția de Drumuri București firmei Luconsa BM SRL. Lucrarea a început pe 31 octombrie 2018 și trebuie finalizată pe 1 august 2019.


Citește și:

VIDEO | Vrăjitoarele din România și alegerile europarlamentare, subiectul unui reportaj Euronews: „Apa fermecată va lumina și va limpezi mintea politicienilor”


 

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare