Vrăjitoarea spune că lucrează la un ritual de amploare înainte de votul din 26 mai, când se desfășoară alegerile europarlamentare.

„Pregătim o substanță foarte puternică pentru 25 mai, pe care fiicele mele o vor duce și o vor arunca asupra clădirii Guvernului român”, a povestit ea.

„Apa fermecată va lumina și va limpezi mintea politicienilor pentru a lua decizii bune pentru poporul român”.

Vrăjitoarea susține că a făcut ritualul „La miezul nopții, în zori și la apus de soare”.

„Eu împreună cu fiicele mele am folosit animale, lumânări, flori și alte descântece care sunt secrete, știute doar de noi pentru a putea avea rezultate în munca noastră începută pe 9 martie”, a explicat Mihaela Mincă pentru Euronews.

Ea mai spune că a făcut două ritualuri speciale pentru politicienii români: „Un ritual de magie albă pentru a le lumina mintea, pentru a le lumina puterea de a lupta în România pentru popor, să facă lucruri bune. Și am făcut un ritual de magie neagră pentru politicienii care nu se țin de cuvânt să ofere poporului român un trai mai bun, să aibă probleme. Cei care au de gând să facă rău românilor, să fure, să ducă țara la sărăcie să se ducă la pușcărie sau să aibă probleme de sănătate. Dar noi vom lucra pentru bine. Magia neagră îi va afecta pe cei care nu vor să facă bine pentru poporul român”.

Vrăjitoarea Mihaela Mincă și fiicele sale au ajuns în atenția presei internaționale după ce Reuters a realizat un reportaj despre felul în care folosesc internetul pentru a găsi mai mulți clienți și pentru a-și mări câștigurile.

Femeile nu fac doar vrăji pentru dragoste sau bani. Mai nou, ele s-au alăturat protestelor anticorupție și spun că au făcut vrăji împotriva politicienilor corupți.

Foto: Arhivă Libertatea


Citește și: 65.000 de euro pentru o frântură de istorie. Casa în care a locuit scriitorul Lev Tolstoi la București în 1854 a fost scoasă la vânzare