MENIU CAUTĂ

Mirela Vaida a născut. Primele declarații despre cel de-al treilea copil

Distribuie

 Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. Vedeta a făcut primele declarații după naștere.

Vedeta de televiziune a adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan. Bebelușul se simte perfect.

„La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! ?❤️? Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar o oră jumătate de travaliu! Cântărește 3,500 g, are 51 cm și a primit notă 10 la naștere, ca și mami! ??

Vă scriu chiar din sala de nașteri, dar mă opresc direct în sală de meșe, că nu văd pe unde nasc de foame!! ? Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrățișăm! Vaida & Co. ❤️??”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită și are doi copii, Carla și Vladimir. Mirela Vaida a participat  Eurovision 2019 România, acolo a fost finalistă.

Citește și: OPINIE/ Tolo: Tot ce a putut Augustin Lazăr a fost să numească «practici discutabile» ce făceau procurorii înainte de 1989, în cazul disidenților politici!

Citește mai multe despre Mirela Vaida pe Libertatea.

Comentarii