Mergi direct la conținut »
Mobilizare pentru Dan Udrea, românul mort în Malta. Apropiații cer ajutor pentru repatrierea trupului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mobilizare pentru Dan Udrea, românul mort în Malta. Apropiații cer ajutor pentru repatrierea trupului

Mobilizare pentru Dan Udrea, românul mort în Malta. Apropiații cer ajutor pentru repatrierea trupului

Mobilizare pentru Dan Udrea, românul mort în Malta. Bărbatul, pe care destinul l-a lovit cumplit, devenise tată pentru a doua oară în urmă cu șase luni. Bistrițeanul se mutase împreună cu familia în statul maltez, în speranța unei vieți mai bune. În timpul unei furtuni, Dan a murit pe loc după ce un copac i-a zdrobit mașina în care se afla împreună cu soția.

Dan și Irina Udrea s-au mutat în Malta în urmă cu șapte ani. Sâmbătă dimineață, soții au plecat spre serviciu, în condiții de furtună puternică. Pe drum, mașina soților a fost lovită de un copac doborât de vânt.

În vârstă de 38 de ani, Dan Udrea a murit pe loc în mașina strivită de arbore. Grav rănită, soția sa, Irina, a fost transportată de urgență la spital. Acasă erau așteptați de doi copii mici: Edy, de trie ani, și Oli, de doar șase luni.

Ambii copilași erau îngrijiți de mama lui Dan care venise în Malta ca să aibă de nepoți cât timp părinții erau la serviciu.

În urma tragediei, apropiații au creat o pagină pe site-ul gofundme.com prin care cer sprijin pentru familia îndurerată. Oamenii vor să strângă bani pentru a repatria trupul lui Dan.

sursă foto: Facebook


Citește și Frații proxeneți din Vaslui care riscă 600 de ani de închisoare. Prin ce metode își torturau prostituatele în Spania


Close
Închide
  Close