Moldovenii de peste Prut vor să le vizităm țara în calitate de turiști

17 martie 2017 16:31

Oficialii de peste Prut vor să ne convingă să le vizităm țara, în calitate de turiști. Alin Pătru (foto), membru al consiliului de administrație al Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova, a venit în țara noastră la conferința regională Romanian Travel Forum, desfășurată zilele trecute la Le Château – Castelul din Inima Capitalei, cu intenția declarată de a îi ajuta pe români să depășească clișeele legate de țara vecină.

Pentru a arăta tuturor că turismul este o ramură economică pe care vor să o dezvolte, Republica Moldova va înființa un Birou Național de Convenții, distinct de Centrul de Informare Turistica ce se va deschide la Chișinău. Mai mult, în perioada 31 mai – 3 iunie 2017, în capitala Republicii Moldova va avea loc Festivalul European de Turism și Strategie.

Cea mai nouă atracție pe care vecinii noștri de peste Prut au promovat-o în această perioadă este Festivalul Underland – unicul festival subteran din lume, organizat la cramele Cricova, acum aproape o lună, când tinerii au avut parte de 12 ore de muzică, concomitent pe 3 scene, susținute de peste 30 de artiști.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro