Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Monica Anghel a creat isterie pe scena Cerbului de Aur cu o piesă de acum 22 de ani!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Monica Anghel a creat isterie pe scena Cerbului de Aur cu o piesă de acum 22 de ani!

VIDEO/ Monica Anghel a creat isterie pe scena Cerbului de Aur cu o piesă de acum 22 de ani!

Monica Anghel a creat isterie pe scena Cerbului de Aur cu o piesă de acum 22 de ani, "Dau viața mea pentru o iubire"! Patru concurenți străini s-au prezentat în concurs cu piesa Monicăi și au încercat să se apropie cât mai mult de versiunea cu care artista noastră a luat marele trofeu.

De Denisa Macovei,

Chiar și după 22 de ani de la lansare, piesa „Dau viața mea pentru o iubire” are aceeași priză la public. Dovadă că în 2018, concurenții care s-au înscris la Festivalul Cerbul de Aur au ales să interpreteze această melodie. Pentru că mulți dintre ei sunt la început de carieră, speră ca piesa câștigătoare în 1996 să le aducă și lor un loc pe podium și să fie o rampă de lansare în industria muzicală.

„Este, într-adevăr, o profesie frumoasă, elegantă, curată, doar că sunt și foarte multe trăiri și toate trăirile pe care noi le avem pe scenă sunt mai mult decât intense. Repet, e foarte frumos, dar dacă vii așa și stai între noi și vezi exact cu ce ne confruntăm, nu este simplu și până la urmă, nimic din ceea ce vrei să faci bine și de calitate nu are cum să fie simplu”, ne-a povestit Monica Anghel despre ceea ce înseamnă să fii în ziua de azi un artist de succes, completând că principala calitate pe care trebuie să o aibă un artist este felul în care transmite emoție publicului: „Niciodată nu mi s-a întâmplat să ies pe scenă fără emoții, niciodată nu mi s-a întâmplat să ies pe scenă fără să îmi pun tot sufletul pentru ceea ce am de făcut. Asta nu se poate. Cine spune că nu are emoții nu e artist. Din punctul meu de vedere”.

Monica Anghel a creat isterie cu piesa „Dau viața mea pentru o iubire”, la 22 de ani de când a cântat-o prima dată

„Dau viața mea pentru o iubire” a fost scrisă special pentru Monica Anghel, însă artista nu a fost deranjată de faptul că alți artiști au ales s-o cânte, la rândul lor. Mai mult, pentru că în continuare este iubită atât de publicul mai în vârstă, cât și de cel tânăr, Monica a remixat-o, aducând-o în actualitate.

„Aceste piese au fost compuse special pentru mine. În momentul în care le-am ascultat m-am emoționat. Apoi, cântându-le, am reușit și eu să transmit emoția mai departe. Arta înseamnă emoție. Nu poți să transmiți emoție dacă nu ești un artist adevărat. Am remixat piesa „Dau viața mea pentru o iubire”. N-o să ascultați toată piesa, pentru că am avut un timp în care a trebuit să ne încadrăm, respectiv 5 sau 6 minute, așa că voi cânta jumătate de piesa „Dau viața mea pentru o iubire” și jumătate din „Spune-mi”, pe scena Cerbului de Aur”, ne-a mai mărturisit interpreta.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


Iulia Vântur, în rochia Andreei Marin la Cerbul de Aur! Surpriza vestimentară de pe scena festivalului

Close
Închide
  Close