Mergi direct la conținut »
Monica Davidescu, la un pas să lucreze cu Alexandru Darie: "Eram convinsă că o să învingă boala și de data asta"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Monica Davidescu, la un pas să lucreze cu Alexandru Darie: "Eram convinsă că o să învingă boala și de data asta"

Monica Davidescu, la un pas să lucreze cu Alexandru Darie: „Eram convinsă că o să învingă boala și de data asta”

E doliu în lumea teatrului și filmului românesc. Pe 18 septembrie, lumea artistică l-a pierdut pe talentatul regizor Ducu Darie, fiul lui Iurie Darie. Monica Davidescu regretă dispariția colegului de breaslă. Cei doi au fost la un pas de a lucra împreună în urmă cu câțiva ani.

De Andreea Romaniuc Archip,

Diagnosticat cu ciroză, Ducu Darie și-a petrecut ultimele zile din viață pe patul de spital, fiind internat la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni. Alexandru Darie a murit la doar 60 de ani.

Monica Davidescu

Sunt șocată de vestea asta și îmi pare rău. Ne știam, ne vorbeam, ne salutam, dar nu am lucrat niciodată sub direcția lui, cu toate că mi-aș fi dorit”, ne-a declarat, cu tristețe, Monica Davidescu.

Cei doi au fost la un pas de a lucra împreună, însă acest lucru nu s-a concretizat. Regizorul a fost în sala de teatru la vizionarea unei piese în care juca soția lui Aurelian Temișan, însă spectacolul respectiv nu și-a găsit loc în repertoriul de la acea vreme al Teatrului Bulandra. Nu a fost să fie.

Ce spunea Alexandru Darie despre societatea românescă:

Monica era la curent cu sănătatea șubredă a lui Ducu Darie, însă era optimistă în privința evoluției sale. „Eram convinsă că o să învingă boala și de data asta, dar Dumnezeu are planurile lui”, ne-a spus ea.

Close
Închide
  Close