MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 13:23 , de Valentina Postelnicu

Monica Macovei îi răspunde lui Dragnea: Nicio lege „anti-defăimare” inventată nu va putea șterge un adevăr: Este un condamnat definitiv

Distribuie

”Nicio lege „anti-defăimare” inventată de Dragnea nu va putea șterge un adevăr: este un condamnat definitiv pentru fraudă electorală și un inculpat. Adevărul este că PSD&ALDE, Dragnea&Tăriceanu vor să scape de dosare penale, să nu fie anchetați și eventual condamnați. Chiar ei sunt cei care „defăimează” țara, care fură țara, care mint la Bruxelles și ne trădează pe toți”, a scris europarlamentarul Monica Macovei pe pagina de Facebook, ca reacție la anunțul lui Liviu Dragnea privind inițierea unei noi propuneri legislative cu acest subiect.

'Mă bucur dacă îi produc insomnii lui Liviu Dragnea, adevărul mereu produce insomnii politicienilor cu probleme penale. Voi continua să spun adevărul: statul paralel' este grupul de crimă organizată PSD&ALDE condus chiar de Dragnea și Tăriceanu, aceasta este caracatița care a sugrumat România'. Legea „anti-defăimare' inventată de Dragnea nu va fi doar împotriva mea, ci a tuturor celor care nu aplaudă și nu se înclină în fața infractorilor din politică, așa cum a fost ovaționat Dragnea la ultimul Congres al partidului', consideră Macovei.

Ea mai precizează că 'politicieni din PSD&ALDE au spus deja că protestatarii au făcut rău României', 'o minciună imensă, dar utilă pentru ca partidul-stat să-și justifice legea anti-defăimare'.

'Magistrații care au semnat memoriul împotriva legilor justiției și au protestat față de modificarea Codurilor penale vor fi sancționați și ei de legea anti-defăimare? Șefa DNA, despre care ministrul-doctor în drept a spus că a afectat imaginea României, este numai bună de cercetat pe baza legii inventate de Dragnea? Toți cei care atrag atenția că un grup de crimă organizată vrea să scufunde România doar pentru a nu intra la închisoare sunt cei care își apără țara, nu o defăimează', a mai spus europarlamentarul.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Maia Morgenstern primește semne când trebuie să facă pauze de lucru. 'Trupul meu îmi spune stop'

Loading...
Comentarii