De Cătălin Boacnă,

Nicolae Dumitru Sima a fost trimis în judecată, zilele trecute, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi tâlhărie calificată, însă, de parcă faptele nu ar fi fost de ajuns, dosarul său conţine amănunte înfiorătoare.
Tânărul a intrat în vizorul poliţiştilor pentru prima dată în martie 2012, când într-o casă părăsită din localitate a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 73 de ani.
Omul fusese omorât în bătaie, iar în urma cercetărilor poliţiştii nu au avut decât un singur suspect: pe Nicolae Sima, care l-ar fi ucis pe bătrân după ce acesta ar fi refuzat să-i satisfacă poftele sexuale.
Suspectul a respins însă acuzaţiile şi, în ciuda urmelor de sânge care îl “puneau” în casa morţii, magistraţii au considerat că probele nu sunt suficiente, hotărând ca tânărul să fie lăsat în libertate.

De frică, nu a reclamat violul

La scurt timp, ucigaşul a năvălit în casa unei bătrâne, sora vitregă a primei sale victime, şi, conform spuselor femeii, a violat- o. De frică, aceasta nu a făcut plângere, iar agresiunea nu mai poate fi acum probată.
Continuând seria ororilor, anul trecut, în luna noiembrie, psihopatul a lovit din nou! Sima a intrat peste un vecin în vârstă de 86 de ani, pe care îl teroriza de mai multă vreme, furios că bătrânul l-a reclamat la Poliţie.
L-a snopit în bătaie, iar apoi l-a obligat pe bietul bărbat să-i facă sex oral. L-a lăsat inconştient în casă, dar omul a trăit şi a povestit cele păţite. Oribila faptă le-a dat ocazia procurorilor să redeschidă şi vechiul caz, iar în urma reanalizării probelor de atunci au reuşit să-l învinuiască şi de omor. În prezent, criminalul se află în spatele gratiilor, unde riscă să-şi petreacă tot restul vieţii.

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri