Mergi direct la conținut »
Mormântul unui fost primar din România, distrus de un incendiu. Apropiații familiei vorbesc de un foc pus intenționat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mormântul unui fost primar din România, distrus de un incendiu. Apropiații familiei vorbesc de un foc pus intenționat

Mormântul unui fost primar din România, distrus de un incendiu. Apropiații familiei vorbesc de un foc pus intenționat

Mormântul fostului primar al Lugojului, Marius Martinescu, a fost distrus de un incendiu.

De Dana Aramă,

Marius Martinescu s-a stins din viață în data de 31 august, într-un spital din Cluj-Napoca, la vârsta de 67 de ani. Acesta a avut trei mandate de primar al Lugojului.

Fostul primar al Lugojului a fost înmormântat la cimitirul pe strada Făgetului din Lugoj. În noaptea de 19 septembrie, mormântul fostului primar al Lugojului a fost distrus de un incendiu.

Focul a distrus total mormântul. Apropiați ai familiei fostului edil susțin că incendiul ar fi fost provocat cu intenție.


„Se văd lovituri pe cruce, de baros probabil. Cineva a lovit-o cu putere şi a spart-o”, se arată într-o declarație pentru lugojeanul.ro.

„Cauza probabilă este foc în spaţiu deschis, mai exact de la o lumânare. Noi nu avem indicii care să ne permită să afirmăm că ar fi vorba despre o faptă intenţionată”, a declarat Elena Megherea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Urgență Timiș.

FOTO: lugojeanul.ro


Citește și: Decizia luată de trupa Holograf, după ce Libertatea a dezvăluit suma încasată pentru evenimentul în care a fost slăvit primarul Sectorului 5


 

Close
Închide
  Close