Mergi direct la conținut »
Muncitor strivit de o grindă de 9 tone, într-o localitate de lângă Timișoara
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Muncitor strivit de o grindă de 9 tone, într-o localitate de lângă Timișoara

Muncitor strivit de o grindă de 9 tone, într-o localitate de lângă Timișoara

Grav accident de muncă în județul Timiș. Un bărbat a murit, marți, strivit de o grindă de beton cu o greutate de nouă tone, în comuna Dumbrăvița, lângă Timișoara. Colegii săi erau în pauza de masă.

De Raluca Diaconu,

Accidentul s-a petrecut marți după-amiază, în comuna Dumbrăvița. Bărbatul de 44 de ani era angajat la o societate comercială producătoare de prefabricate din beton. Colegii lui erau în pauza de masă, dar el a rămas cu alți doi colegi să lucreze. Aveau de finisat o grindă de beton de 20 de metri lungime și grea de 9 tone.

La un moment dat, în timp ce lucrau, grinda de 9 tone s-a dezechilibrat și a picat pe el, iar bărbatul de 44 de ani a murit strivit de greutatea acesteia, sub ochii colegilor săi.

Polițiștii și inspectorii ITM s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a verifica cum s-a petrecut nefericitul accident. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accidentul a avut loc la câteva ore după ce doi muncitori care lucrau la construirea unui imobil în București au căzut de pe o schelă, de la 50 de metri înălțime. Unul dintre ei a murit, iar celălalt este în stare gravă la spital.

Cu o zi în urmă, în Sibiu a avut loc un accident de muncă la un mall din Sibiu, în timpul lucrărilor la extinderea Shopping City, soldat cu rănirea a două persoane.

Citește și: REPORTAJ-ANCHETĂ/ Nicușor Cucu din Vaslui, ”aspirator” de copile, din nepăsarea unor polițiști? (VIDEO&FOTO)

Close
Închide
  Close