Mergi direct la conținut »
Un tânăr de 17 ani din Iași a murit după ce a vrut să-și facă un selfie pe macara
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr de 17 ani din Iași a murit după ce a vrut să-și facă un selfie pe macara

Un tânăr de 17 ani din Iași a murit după ce a vrut să-și facă un selfie pe macara

Un tânăr din Iași a murit după ce a vrut să-și facă un selfie pe macara. Adolescentul s-a electrocutat și a căzut în gol. Un prieten al său, care a încercat să îl ajute, a fost și el electrocutat. 

Selfie mortal pentru un tânăr de 17 ani din Iași. Adolescentul s-a urcat pe o macara, în zona din spatele unui supermarket, pentru a-și face o fotografie. Alături de el era un prieten, în vârstă de 18 ani. Gestul i-a fost fatal adolescentului de 17 ani care, aflat pe macara la o înălțime de 8 metri, s-a electrocutat și a căzut în gol. Prietenul săau a încercat să îl ajute, dar a fost și el electrocutat, scrie Bună Ziua Iași.

Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putu face nimic pentru adolescentul care a căzut de pe macara. Trupul său a fost transportat la nstitutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Prietenul său a fost transportat la spital  cu traumatism policontuzionat prin electrocuție, escoriație palmară stângă și plagă contuză în regiunea occipitală.

Cazurile în care tinerii își peird viața sau ajung în spital în stare gravă din dorința de a-și face un selfie în locuri periculoase s-au înmulțit în ultima perioadă. În luna martie, o tânără de 15 ani din Sibiu a murit după ce a căzut de pe acoperișul unui bloc, în timp ce își făcea un selfie.

Anul trecut, o adolescentă din Vâlcea a murit din cauza unei fotografii. A ieşit pe trapa autoturismului pentru a se poza, șoferul a pierdut controlul volanului, iar tânăra a fost prinsă între autoturism și pământ.

În 2015, o tânără din Adjud a fost grav rănită după ce s-a urcat pe un tren, pentru a-și face un selfie, s-a apropiat prea mult de linia electrică și s-a electrocutat.

FOTO: Bună Ziua Iași

 

Close
Închide
  Close