Agitaţie mare a fost ieri în comuna ilfoveană Ştefăneşti. Rudele lui Nae Nicolae, omul de afaceri care a murit miercuri după ce maşina lui, un Bentley, a fost lovită de un tren în zona Pipera din Capitală, se pregăteau de înmormântare.
Aşa cum spun cei din familia milionarului, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Nae Nicolae va fi dus astăzi pe stadionul din comună, acolo unde activează echipa de liga a III-a pe care el o finanţa, pentru ca toţi sătenii să-şi poată lua rămas- bun de la el.
Câţiva muncitori au trebăluit ieri pe stadion, pentru a monta un baldachin, astfel încât coşciugul să fie depus azi acolo. La cimitirul din Ştefăneşti, groparii se speteau să termine de săpat.
A doua tragedie în familie
Mormântul lui Nae Nicolae este lângă cel al lui Florian Paraschiv, fiul surorii sale, tânăr care a murit în 2008, la doar 21 de ani.
“A fost şoc atunci pentru tot neamul lor. Vă daţi seama ce e acum în familia asta. Altă tragedie… Ţuţu (aşa îi spuneau rudele lui Nae Nicolae, n.r.) l-a iubit ca pe copilul lui. Voia să-i conducă afacerile şi să fie protector pentru cele două fete ale lui. Dar iată că acum se vor întâlni în ceruri. Asta e soarta, nu merita să fie aici, a fost un om excelent”, ne-a spus o rudă care supraveghea lucrările din cimitir.
Mai mult, ne-au povestit apropiaţii omului de afaceri, mama lui Nae Nicolae a fost puternic afectată de moartea nepotului, deces care i-ar fi declanşat, în 2008, o boală psihică.

Casa unde a crescut e în doliu!

Cu toate că avea foarte mulţi bani, Nae Nicolae nu a investit mai deloc în casa părintească din Ştefăneşti. Astfel, locuinţa de pe strada Olăneşti este aproape la fel ca acum mai bine de 40 de ani, aceasta “beneficiind” doar de câteva cârpeli şi de o vopsea portocalie.
“Nu a investit în casa mamei lui fiindcă nu avea rost. A făcut alte case mai mari, iar mama sa e o femeie modestă, care nu dorea să plece de aici”, ne-a spus ieri un vecin.
Foto: Gabriel Miron

Urmărește-ne pe Google News